Τέλος από τον Αλμωπό ο Τυριακίδης

 

Η είδηση της ημέρας βγαίνει πρώτη από το Aridaia365 και αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων των φίλων του ποδοσφαίρου της Πέλλας και όχι μόνο.
Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, καλύτερος τίτλος από αυτόν δεν θα μπορούσε να υπάρχει στην περίπτωση της σχέσης Αλμωπού και Γιώργου Τυριακίδη, με τον Σκυδραίο τεχνικό να αποχαιρετά τους κυανόλευκους μετά από μια οκταετία γεμάτη συγκινήσεις, διακρίσεις, χαρές και λύπες.
Έτσι λοιπόν κλείνει ένας κύκλος που πολλοί θα ήθελαν να είναι παρόντες και να ζήσουν αυτές τις στιγμές, με τις δύο πλευρές να παίρνουν μια απόφαση που ίσως δεν περίμεναν οι φίλοι της ομάδας, ωστόσο η νέα τάξη πραγμάτων ίσως να ήταν καθοριστική για αυτό το διαζύγιο.
Κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό με έναν από τους μακροβιότερους προπονητές στις εθνικές κατηγορίες, κάτι που σπανίζει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ανάγκη για μια αλλαγή έφεραν το τέλος και πλέον οι δυο πλευρές κινούνται σε διαφορετικούς δρόμους, με τον Αλμωπό να καλείται να αναζητήσει άλλον προπονητή και τον Γιώργο Τυριακίδη να αναζητά επίσης τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη