Ενισχύεται ο Άρης Πετεινού


 Μετά την ανανέωση μιας ντουζίνας από τους πρωταθλητές… διετίας της Α! ΕΠΣ (Ανδρέας Δασκαλάκης, Αλέξανδρος Σαρηγιαννίδης, Γιάννης Χριστοφορίδης, Ιάσωνας Εφέντη, Άγγελος Τουρατζίδης, Ραφαήλ Μελισσόπουλος, Κώστας Κουτσομιχάλης, Θόδωρος Αθανασίου, Στέργιος Παυλίδης, Ανδρέας Μετετζίδης, Γιώργος Ασλανίδης, Χρήστος Τυριάκης) καθώς επίσης κι αυτή του προπονητή Ανέστη Νεοφυτίδη και του συνεργάτη του Στράτου Κυρανούδη αλλά και τις μεταγραφές των Νίκου Μελισσόπουλου – Λάζαρου Παπαδόπουλου, ο Άρης Πετεινού προχώρησε σε νέα ηχηρή προσθήκη που δεν είναι άλλη από τον 33χρονο Θωμά Τσέκο.

Ο έμπειρος επιθετικός μέσος μετά από τους Μ. Αλέξανδρου Ιάσμου, Ελπίδα Σαπών, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Δόξα Προσκυνητών, Νέστο Χρυσούπολης, Δόξα Θεολόγου, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Άρη Αβάτου, Ορφέα Ξάνθης και Ελπίδα Γενισέας θα γίνει ο πρώτος που θα φορέσει και… τρίτη κιτρινόμαυρη Ξανθιώτικη φανέλα στη Γ! Εθνική, αυτή του Άρη Πετεινού!

Όσο αφορά την έναρξη της προετοιμασίας του Άρη αυτή θα είναι στα τέλη του Ιούλη, αλλά αφού πρώτα όλοι οι παίκτες περάσουν όλα τα απαραίτητα ιατρικά – αιμοτολογικά τεστ για να γνωρίζει η ομάδα την κατάσταση υγείας των παικτών της.

Τέλος, οι «κιτρινόμαυρες» μεταγραφές αναμένεται να έχουν και συνέχεια, πέρα από τις εξαιρετικές κινήσεις με Νίκο Μελισσόπουλο και Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη