Κέρδος για ΠΑΟΚ Κρηστώνης από το φιλικό με ΠΑΟΚ Β .

 


Φιλικό παιχνίδι, υψηλών προδιαγραφών, για την ομάδα μας χθες, απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟΚ Β΄, του προπονητή Αλέξη Αλεξιάδη, στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα Δράμας, όπου η τελευταία διεξάγει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν!

Ο αγώνας διεξήχθη σε 3 ημίχρονα, ένα των 40΄ και δύο των 30 λεπτών, γεγονός που επέτρεψε να αγωνιστούν και οι 27 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Τελικό σκορ 5 - 1 υπέρ της ομάδας του ΠΑΟΚ Β΄, έπειτα από 3 σουτ εντός μικρής περιοχής, 1 απευθείας εκτέλεση φάουλ και 1 πέναλτι. Το γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Κώστας Γκιόνι μετά από έξοχη ατομική ενέργεια και όμορφο ψιλοκρεμαστό πλασέ!

Λαμβάνοντας υπόψη την υψηλότατη δυναμική και ποιότητα του αντιπάλου, η ομάδα μας ανταπεξήλθε με επάρκεια για μεγάλο διάστημα του αγώνα, έβγαλε τρεξίματα και δυναμισμό και μόνο θετικά συμπεράσματα προέκυψαν!

Μετά το τέλος του αγώνα, σε συνέχεια του εξαιρετικού κλίματος ανάμεσα στις ομάδες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρέθεσε τραπέζι στην ομάδα μας, στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις όπου διαμένει η ομάδα του ΠΑΟΚ Β΄.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, για άλλη μια φορά, το τουριστικό γραφείο Alexandridis Travel για τη μεταφορά της ομάδας μας και φυσικά το τεχνικό team και τους αξιωματούχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την άψογη φιλοξενία τους και την ευκαιρία που μας έδωσαν για ένα πολύ όμορφο, δυνατό και μοναδικό φιλικό παιχνίδι.

Εις το επανιδείν!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη