Ανακοίνωσε Τέσσερις ο Α.Ο. Χανιώτης .


 «Ο Αθλητικός Όμιλος ΧΑΝΙΩΤΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Κουτσιούδη από τον Ηρακλή Λάρισας (Super League 2). Προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ Κ17 και Αστέρα Τρίπολης Κ17, ο 18χρονος επιθετικός ξεχώρισε πέρυσι στο πρωτάθλημα Super League 2 U19, σημειώνοντας 8 τέρματα σε 10 αγώνες με τα χρώματα του Ηρακλή Λάρισας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»

«Ο Α.Ο. Χανιώτης ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Κόμνο. Ο Δημήτρης έχει αγωνιστεί στον Άρη Κ19, Ολυμπιακό Βόλου (Super League 2) και πέρυσι στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου και Μ. Αλέξανδρο Ορφανίου (Γ΄ Εθνική). Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

«Ο Α.Ο. Χανιώτης ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού Σάββα Αθανασιάδη. Ο Σάββας Αθανασιάδης τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Θερμαϊκό Θέρμης, όπου την τελευταία σεζόν είχε συνολικά 26 συμμετοχές και 4 γκολ. Ακόμη, αγωνίστηκε με τα χρώματα των ομάδων Άρη Κ19, Θύελλα Φιλώτα, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, ΑΟ Καρδίας, ΠΑΟ Κουφαλίων και ΠΟ Τρίγλια. Ο Α.Ο. Χανιώτης καλωσορίζει στην οικογένεια του τον Σάββα Αθανασιάδη και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

«Ο Α.Ο. Χανιώτης με χαρά ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα μας του 19χρονου πλάγιου αμυντικού Κώστα Μιχαηλίδη. Με την ομάδα μας ξεκίνησε την περασμένη σεζόν και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έπαιξε για την ομάδα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου. Τον καλωσορίζουμε και πάλι. Του ευχόμαστε Υγεία και μια ευχάριστη και αποδοτική ποδοσφαιρική σεζόν με την ομάδα μας».

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη