Ανακοίνωσε Κουτζαβασίλη ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου.

 ΦΩΤΗ ΚΟΥΤΖΑΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στον ΚΕΡΑΥΝΟ μας, τον εγνωσμένης αξίας, «σουπερλιγκάτο» τερματοφύλακα, Φώτη Κουτζαβασίλη!  

Γεννημένος στις Σέρρες, στις 11/03/1989, ο Φώτης Κουτζαβασίλης, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη γενέτηρά του. Από αρκετά μικρή ηλικία μπήκε στα γήπεδα των Σερρών και άρχισε να κλοτσάει την στρογγυλή θεά. Αρχικά από τις θέσεις της επίθεσης! Κι όμως, πριν τον κερδίσει το τέρμα, σαν κάθε μικρό παιδί του άρεσε να σκοράρει και όχι να... κρατάει το μηδέν!

Πρώτος ποδοσφαιρικός σύλλογος η Ελπίδα Προβατά, το χωριό της μητέρας του. Με τα χρόνια άρχισε να δοκιμάζει και σε άλλες θέσεις την τύχη του και εκεί γύρω στα 12 με 13 του χρόνια άρχισε να υπερασπίζεται τα γκολπόστ! Στην ομάδα του χωριού του, έμεινε μέχρι το 2005 πριν τον εντοπίσει ο ΠΑΟΚ...

Από το 2005 έως το 2009 ήταν μέλος της ομάδας Νέων του «Δικεφάλου». Το καλοκαίρι του 2009, ο Φώτης, ανταμείφθηκε για τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τους Νέους του ΠΑΟΚ. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον «δικέφαλο» και άρχισε να κάνει όνειρα... Σούπερ Λιγκ στην οποία τελικά έπαιξε φορώντας τα γάντια του Πανσερραϊκού. 

Ακολούθησε η Κέρκυρα το 2013 στην οποία έγινε ευρύτερα γνωστός και αμέσως μετά τα Χανιά, ο Ηρακλής Λάρισας και πέρυσι ο Απόλλωνας Παραλιμνίου. 

Η εμπειρία, οι ικανότητες και η προσωπικότητα του ανδρός είναι σίγουρο πως θα βοηθήσουν τα μέγιστα την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα. 

Φώτη, καλώς όρισες! Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ αρχίζει,  πλέον, από εσένα στη θέση «1»!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη