Τις οχτώ μεταγραφές έφτασε ο Άρης Πετεινού .

 

Ο Άρης Πετεινού κινείται αποφασιστικά αυτήν την μεταγραφική περίοδο θέλοντας ο Ανέστης Νεοφυτίδης να έχει λύσεις ικανές για να ανταπεξέλθουν σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα λ, όπως αναμένεται να είναι ο Α’ Όμιλος της Γ!Εθνικής.
Το μεσημέρι της Παρασκευής η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του επιθετικού Γιάννη Στριγκώνη.
Γεννήθηκε στις 8/3/99 κι έχοντας αποκτήσει εμπειρίες σε ψηλό επίπεδο αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομών της SL1 θα αποτελέσει μια ακόμη λύση στην γραμμή κρούσης της ομάδας του Άρη.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του ΑΠΟ Κερατσίνι πήγε στον Ατρόμητο Αθηνών στη συνέχεια και στον Ιωνικό κερδίζοντας εμπειρίες ενώ ακολούθησαν ο ΑΠΟ Κορυδαλλού, οι Νέοι Ευγένειας και η ΑΕ Χαραύγη Αστέρας.
Παράλληλα με τις σπουδές του στην Κομοτηνή στην γυμναστική ακαδημία έπαιξες με τις ομάδες: Δόξα Σώστη, Σπάρτακοι Αγ. Θεοδώρων, Ατσάλι Αρχοντικών σημειώνοντας συνολικά 30 γκολ.


Αυτή ήταν η 8η μεταγραφή για τον Άρη Πετεινού ενόψει του προγραμματισμού του για το παρθενικό του ταξίδι στη Γ! Εθνική αφού προηγήθηκαν οι: Μελισσόπουλος Νίκος (Ορφέας Ξάνθης), Παπαδόπουλος Λάζαρος (Ορφέας Ξάνθης), Τσέκος Θωμάς (Ελπίδα Γενισέας), Αλαγκιοζίδης Γιάννης (Άρης Πετεινού), Τσάκαλος Γιώργος (Ορφέας Ξάνθης), Τουργαΐδης Ντίνος (Αναγέννηση Θ.), Αμανατίδης Στράτος (Ορφέας Ξάνθης).

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη