Δυο στα δυο για τον Αλέξανδρο .

 

Πρόκριση για τον Αλέξανδρο Κιλκίς στο Κύπελλο


Τη δεύτερη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς πέτυχε για τον πέμπτο όμιλο ο Αλέξανδρος Κιλκίς με 8-1 το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Μεγάλη Στέρνα.


Πολύ γρήγορα ο Αλέξανδρος έφτασε στα γκολ στο Δημοτικό Στάδιο, με τους προπονητές Γιώργο Δαϊλλίδη και Γιάννη Ιασωνίδη να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι από τους παίκτες τους.


Δύο τέρματα από τον Γιατισάκη στο 3’ και στο 9’, άλλα δύο από τον Ζορμπά στο 17’ και στο 53’, ισάριθμα και από τον Δεμερτζή στο 31’ και στο 38’. Μία φορά βρήκαν δίχτυα οι Μακάριος στο 56’ και Μπελίτσας στο 77’.


Η Μεγάλη Στέρνα μείωσε με εκτέλεση πέναλτι του Πανοδήμου στο 55’, ενώ ο Παυλίδης είχε οριζόντιο δοκάρι για τον Αλέξανδρο Κιλκίς στο 15’.


Το Σάββατο ο Αλέξανδρος αντιμετωπίζει στην Ευκαρπία τη Νίκη και στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Πότκα, Παυλίδης (46’ Κακαβίτσας), Κουρτεσίδης (62’ Σακαλής), Κυπρίτης, Κόλα, Μπελίτσας, Γιατισάκης (57’ Κότσι), Μακάριος (57’ Γρίβας) , Ζορμπάς (62’ Χριστοφορίδης), Δεμερτζής.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη