Φιλικά στην Θεσσαλονίκη για τον Αλέξανδρο

 




Φιλικά στην Θεσσαλονίκη για τέσσερα τμήματα
Στην Θεσσαλονίκη αγωνίστηκαν τέσσερα ηλικιακά τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς. Στο «Άλκης Καμπανός» η Κ14 «Μάντσεστερ» αντιμετώπισε την West Soccer Academy. Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με πολλές φάσεις για τον Αλέξανδρο, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 4-4 για τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας.
Η δράση μεταφέρθηκε στα γήπεδα του Μακεδονικού με την Κ11 «Μαρσέιγ» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη να τίθεται αντιμέτωπη με την Κ12 του Αγροτικού Αστέρα. «Γερό τεστ» για τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου που έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα σε έναν αντίπαλο μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας.
Σε καλό επίπεδο και η Κ12 «Παρί» παρά την ήττα της από την Κ11 του ΠΑΟΚ, αφού οι παίκτες του Αλέξανδρου έβγαλαν ποιότητα ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν μάλιστα στο παιχνίδι.
Τέλος η Κ15 «Μάντσεστερ» αντιμετώπισε το αντίστοιχο τμήμα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου. Η αυξημένη θερμοκρασία έπαιξε τον ρόλο της μιας και είχαμε αρκετό παιχνίδι κέντρου, με τον Αλέξανδρο να βγάζει ευκαιρίες, να μένει πίσω στο σκορ, όμως λίγο πριν το φινάλε να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 με τον Γκόγκο.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη