Κ17 ΠΑΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ-Κ17 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 0-3

 

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, μιας και πέρασε με το εμφατικό 3-0 από την Χαλάστρα απέναντι στην Κ17 της ΠΑΕ Καμπανιακός! Μια πολύ ωραία παράσταση για τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, με τους προπονητές Γιώργο Δαϊλλίδη και Γιάννη Ιασωνίδη να μένουν κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι από την απόδοσή τους!
Σε έναν όμιλο φωτιά, ο Αλέξανδρος Κιλκίς έδειξε με το…καλημέρα τις προθέσεις του. Μετά το πρώτο τέταρτο ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να φτάσει και σε άλλα τέρματα.
Στο 15΄ο Χριστοφορίδης είχε τρομερό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, και στο 32’ ήρθε το 1-0. Τρομερή ομαδική ενέργεια με τον Κότσι να…εμφανίζει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 35’ ο Γρηγοράκης έχασε μεγάλη ευκαιρία, όμως στο δεύτερο λεπτό του δεύτερου μέρους ο Ξυγαλατάς πέτυχε και δεύτερο γκολ για τον Αλέξανδρο. Στο 60’ ο τερματοφύλακας του Καμπανιακού έπιασε το πέναλτι του Γρηγοράκη, με την ομάδα μας όμως να συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς, και να φτάνει εν τέλει σε τρίτο τέρμα με τον Γρηγοράκη τρία λεπτά πριν

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη