Αλέξανδρος Κιλκίς Νίκη για την Κ17

 


Σπουδαία νίκη  για την Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς αφού επιβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής με 2-1 στο γήπεδο της Τριανδρίας της Κ17 της ΠΑΕ Ηρακλής! Για άλλη μια φορά κόντρα σε τμήμα υποδομής μεγάλης ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου έδειξαν ποιότητα, πάθος και θέληση φτάνοντας στο σημαντικό «τρίποντο» με επική ανατροπή στο φινάλε!
Στους 14 βαθμούς η ομάδα μας που πέρασε τον Γηραιό στην βαθμολογία και είναι δεύτερος σε έναν όμιλο φωτιά πίσω από τον ΠΑΟΚ!
Ένα πρώτο μέρος που κύλησε ως το 25’ χωρίς φάσεις, και κάπου εκεί ο Ηρακλής έφυγε στην κόντρα και κέρδισε πέναλτι. Όμως ο Κώστογλου με εξαιρετική επέμβαση στην δεξιά του γωνία κράτησε το μηδέν.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στα πρώτα τριάντα δευτερόλεπτα στο δεύτερο ημίχρονο με πλασέ έξω από την περιοχή, ενώ στο 47’ είχαν και δοκάρι. Με την συμπλήρωση μίας ώρα αγώνα ο Ηρακλής έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Χριστοφορίδη.
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς πήρε τα ηνία, οι Αναστασιάδης και Δαϊλλίδης τόνωσαν το επιθετικό κομμάτι με τις αλλαγές τους και στο 76’ ο Γρίβας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Αμανατίδης με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε.
Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι ο Γρίβας μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, ξεπέρασε τον αντίπαλό του και έδωσε ασίστ πάρε-βάλε στον Αμανατίδη που σε κενή εστία έκανε το τελικό 2-1! Την Κυριακή ξεκινά ο δεύτερος γύρος με τον Αλέξανδρο να αντιμετωπίζει τον Καμπανιακό.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη