Εύκολες νίκες για την Κ15 και Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας .

 


Με εύκολο τρόπο επικράτησε μέσα στον Άγιο Αθανάσιο η Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς καθώς πέρασε με 8-0 από την έδρα του ΑΟΚ. Πολύ καλό ποδόσφαιρο για τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου, που ήταν συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα, και από τη στιγμή που σημείωσαν το πρώτο τέρμα, ξεπέρασαν το όποιο άγχος.


Εξαιρετική απόδοση σε έναν ακόμη αγώνα είχε η Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς καθώς επιβλήθηκε με διψήφιο σκορ των Πρωταθλητών Πεύκων το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του Αγίου Παύλου στη Θεσσαλονίκη.


Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μούρου «έπιασα» υψηλά στάνταρ απόδοσης, και έφτασαν σε ένα ακόμη «τρίποντο» που τους διατηρεί εύκολα στην πρώτη θέση της κατάταξης στον όμιλό τους στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.


Ισόπαλη 4-4 αναδείχθηκε η Κ13 «Μίλαν» το πρωί της Κυριακής με τον Ντίνο Κούη στην Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Αξιέπαινη η προσπάθεια των παιδιών του Αλέξανδρου Κιλκίς, μιας και αν και βρέθηκαν να χάνουν με 4-1 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, δεν το έβαλαν κάτω, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, και θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμη και στη νίκη καθώς έχασαν πέναλτι.


Τέλος δεν τα κατάφερε η Κ17 «Τσέλσι» στο μεσημεριανό παιχνίδι του Σαββάτου με την Αθλητική Εκπαίδευση στη Νέα Μαγνησία, μιας και ηττήθηκε με 3-1. Ισορροπημένο παρόλα αυτά το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να προηγούνται και τον Χατζή να ισοφαρίζει λίγο πριν το ημίχρονο.


Εν τέλει από ένα κλέψιμο και από μια στατική φάση στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι βρήκαν δύο τέρματα και έφτασαν αυτοί στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη