Αγώνες για το Πρωτάθλημα της ΕΑΚΕ .



Στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου η Κ10 «Φιορεντίνα» και η Κ9 «Μπάρτσα» για τα πρωταθλήματα της ΕΑΚΕ! Δύσκολος καιρός με αρκετό άνεμο παρόλα αυτά η Κ10 «Φιορεντίνα» ήταν αρκετά καλή στους δύο αγώνες που έδωσε με το Ρετζίκι και τον ΠΑΟΚ, ενώ εξαιρετική ήταν και η Κ9 «Μπάρτσα» στο παιχνίδι της με τον Πρωτέα Ευόσμου!
Δύο αγώνες στην ΕΑΚΕ για την Κ11 "Μαρσέιγ" στα γήπεδα των Κανονιέρηδων το πρωί του Σαββάτου με Μακεδονικό και Ηλιούπολη. Οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Ντουντούκη είχαν άψογη εμφάνιση και στα δύο παιχνίδια και έφτασαν σε επικρατήσεις!
Στην ΕΑΚΕ η Κ8 "Πόρτο" αγωνίστηκε στα γήπεδα του Ντίνου Κούη το πρωί του Σαββάτου με αντιπάλους την Διάπλαση και τον Αγροτικό Αστέρα. Πολύ καλές εμφανίσεις από τους μικρούς ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου που το χάρηκαν με την ψυχή τους. Για το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας η Κ17 "Τσέλσι" έφτασε μια ανάσα από τη νίκη αλλά εν τέλει έμεινε στο ισόπαλο αποτέλεσμα με 1-1 στον Άγιο Αθανάσιο. Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε ο Μπουρλής, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι από στατική φάση στο τελευταίο λεπτό. Τα Κορίτσια μας αγωνίστηκαν στην Πυλαία με τους Λέοντες, και ηττήθηκαν με 5-1. Μπορεί να ήρθε η ήττα, αλλά σε αυτή την πρώτη χρονιά το γεγονός ότι έχουν συνεχείς αγώνες τις βοηθά για να βελτιωθούν!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη