Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ο Άρης .

 


Ο Άρης ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 2η αγωνιστική των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και σε συνδυασμό με την επικράτηση του στο Αγρίνιο (0-1) προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.
Στο 38' η προβολή του Ζαμόρα από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε άουτ και στο 44' ο Τσάβες έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Σουλεϊμάνοφ. Στο 84' το δυνατό σουτ του Νταρίντα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Τσάβες ενώ στο 85ο λεπτό η κεφαλιά του Ντουάρτε από τη μικρή περιοχή κατέληξε άουτ. Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 93ο λεπτό, όταν ο Νταρίντα νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Τσάβες. Το τελευταίο σφύριγμα του κυρίου Παπαπέτρου, βρήκε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πανηγυρίζει την επιστροφή της σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μετά από 14 χρόνια, όταν το 2010 είχε αντιμετωπίσει και πάλι τον Παναθηναϊκό.


Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βέλεθ (90’ Ροζ), Νταρίντα, Μανού Γκαρθία (59’ Φετφατζίδης), Σουλεϊμάνοφ, (79’ Σαβέριο), Ζαμόρα (90’ Ζουλ), Μορόν (79’ Ανσαριφάρντ).

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Ταμπίτζε, Ντουάρτε Μ., Μλάντεν (79’ Λομονόκο), Μαυρίας, Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες (79’ Τσιγγάρας), Ντουάρτε Φ. (60’ Χουάνπι), Καρέλης (60’ Πέδρο), Σενγκέλια (72’ Βελάσκεθ).

*Κατά την έξοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές των 2 ομάδων και οι διαιτητές της αναμέτρησης φόρεσαν μπλουζάκια με το σύνθημα #Football_Is_Life (το ποδόσφαιρο είναι ζωή) μέσω του οποίου η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η  Betsson και οι ομάδες που συμμετέχουν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ενώνουν τη φωνή και τις δυνάμεις τους κατά των φαινομένων της βίας στο ποδόσφαιρο με στόχο την εξάλειψη κάθε μορφής βίας από αυτό. Το κεντρικό σύνθημα της δράσης #Football_Is_Life, προβλήθηκε παράλληλα στα matrix και τα led του γηπέδου
.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη