Βίκτωρας Σακαλίδης : Στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης είμαστε οικογένεια - Ο ΠΑΟΝΕ επέστρεψε εκεί που ανήκει .



Βίκτωρας Σακαλίδης 

Ομάδα : ΠΑΟΚ Κρηστώνης 

Θέση : Τερματοφύλακας 

Γεννημένος τον Απρίλιο του 2003 ξεκίνησε από την γενέτειρά του την Επτάλοφο , στον ΠΑΟΝΕ το 2019 . 

Την σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε στον Εθνικό Μουριών , στην συνέχεια μετακόμισε στην Κρήτη και αγωνίστηκε στην Κ-19 του ΟΦΗ ( Σεζόν 2021-22 ) . 

Από την σεζόν   2022-23 μέχρι και σήμερα αγνίζετε με την φανέλα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης στην Γ Εθνική . 

Spor News Kilkis :2η σεζόν με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στην Γ Εθνική,  βέβαια έχει 5 ακόμη παιχνίδια να τελειώσει η σεζόν , τι διαφορετικό είχε η φετινή χρονιά ; 

Βίκτωρας Σακαλίδης : Σίγουρα διαφορετική την κάνει η μεταφορά της ομάδας μας  από τον 2ο όμιλο στον 1ο , με το πρωτάθλημα να είναι μεγαλύτερο έχει 18 ομάδες  και προσωπικά πιστεύω είναι  δυσκολότερο λόγω ποιότητας των  αντιπάλων.

Επίσης το φετινό ροστερ έχει κατά πολύ μικρότερο μέσο όρο ηλικίας σε σχέση με το περσινό . 

Spor News Kilkis : Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης φέτος πιο έμπειρος κατάφερε να κερδίσει την κατηγορία και να βρίσκεται στα σαλόνια της Γ Εθνικής για τρίτη χρονιά .

Βίκτωρας Σακαλίδης : Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Κρηστώνη, η σχέση της διοίκησης με τους παίκτες είναι σχέση που θα ζήλευαν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι φανταστικό, είμαστε πραγματικά μια μεγάλη οικογένεια και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. 

Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα στην Γ Εθνική.

Spor News Kilkis : Πέρυσι στο 2ο όμιλο Καστοριά,  Πιερικός, Κοζάνη, Ολυμπιακός Βόλου  και Εδεσσαϊκός (υποβιβάστηκαν) φέτος Πανθρακικός, Καβάλα, Δόξα, Βέροια ομάδες με ιστορία και συμμετοχές στην πρώτη Εθνική , από την ακμή στην παρακμή πως εξηγείς αυτή την πτώση .

Βίκτωρας Σακαλίδης : Νομίζω ότι χρειάζεται σωστό  προγραμματισμό και πλάνο για να παραμείνεις στη μεγάλη κατηγορία όπως και μια υγιή διοίκηση. 

Πιστεύω ότι αυτό έλειψε από αυτές τις ομάδες. 

Κάποιες από αυτές φαίνεται να βρίσκουν σιγά σιγά τον δρόμο για την επιστροφή τους στις μεγαλύτερες κατηγορίες , ελπίζω να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες γιατί είναι ομάδες με πολύ κόσμο να τις ακολουθεί και είναι κρίμα ...

Spor News Kilkis : Υπάρχουν ταλέντα στην Γ Εθνική ή μόνο ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει τον κύκλο τους και βρίσκουν στην Γ Εθνική μια καλή αμοιβή και συνεχίζουν ; 

Βίκτωρας Σακαλίδης : Υπάρχουν ταλέντα, σίγουρα υπάρχουν και παίκτες μεγαλύτερων ηλικιών αλλά νομίζω ότι αυτό δεν είναι τόσο κακό , κατά τη γνώμη μου ένας ποδοσφαιριστής μικρότερης ηλικίας χρειάζεται διπλά του παίκτες με παρατάσεις και εμπειρία για να εξελιχθεί. 

Οι περισσότερες ομάδες στη φετινή Γ Εθνική έχουν παιδιά κάτω των 21 ετών , οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους. Ένα καλό παράδειγμα είναι η ομάδα μας στην οποία έχουν χρησιμοποιηθεί σίγουρα 10 , μπορεί και παραπάνω παιδιά μεταξύ αυτών των ηλικιών . 

Spor News Kilkis : Πως είδες την φετινή Ά1 ; 

Βίκτωρας Σακαλίδης : Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή πίστευα ότι ο Κιλκισιακός δεν θα έχει αντίπαλο, ωστόσο το Πολύκαστρο δείχνει ότι έχει μια καλή ομάδα και θα διεκδικήσει τον τίτλο .

Spor News Kilkis : Ο ΠΑΟΝΕ επιστρέφει στην Α1 . 

Βίκτωρας Σακαλίδης : Ο ΠΑΟΝΕ επιστέφει εκεί που ανήκει. Τα παιδιά κάνανε σπουδαία προσπάθεια και πολύ καλή δουλειά. Εύχομαι να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και του χρόνου και ο ΠΑΟΝΕ να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 όπως έκανε πάντα . 

Spor News Kilkis : Το μέλλον του Βίκτωρα ;  Γνωρίζω ότι υπήρχε και από πέρυσι κάποιο ενδιαφέρον από ομάδες

Βίκτωρας Σακαλίδης : Νομίζω δεν είναι η στιγμή να σκεφτώ το μέλλον, έχουμε μπροστά μας 5 πολύ κρίσιμα παιχνίδια τα οποία θα κρίνουν την παραμονή μας στην κατηγορία. 
Όταν με το καλό τελειώσουμε και πέτυχουμε τον στόχο μας θα έχω τον χρόνο να σκεφτώ το μέλλον μου. 
Υπάρχει ενδιαφέρον, ωστόσο δεν θέλω να βιαστώ για να πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Spor News Kilkis : Ευχαριστώ πολύ καλή συνέχεια . 
Βίκτωρας Σακαλίδης : Κι εγώ ευχαριστώ , συγχαρητήρια που ασχολείσαι με τον αθλητισμό του Κιλκίς και ενημερώνεις . 

 Επιμέλεια: Νικόλαος Καζακίδης .

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη