Πρωταθλητής στην Κ14 της ΕΠΣΚ ο Αλέξανδρος Κιλκίς!

 


Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς στην Κατηγορία Κ14 πανηγύρισε ο Αλέξανδρος Κιλκίς μετά το 2-2 στην έδρα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης μετά το τελικό 2-2. Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς η ομάδα μας πήγε με αβαντάζ τριών βαθμών, αλλά και του 3-1 του πρώτου γύρου, έχοντας πολλά αποτελέσματα να διαχειριστεί.


Πολύ καλό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, με τον Αλέξανδρο να έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του και να βρίσκει εν τέλει τέρμα στο 21’ με ωραία ατομική ενέργεια του Παρλαλόγλου. Η Κρηστώνη ήταν δυνατή στις στατικές φάσεις και από μία τέτοια βρήκε την ισοφάριση στο 28’. Πολύ καλή στιγμή για τον Αλέξανδρο στο 33’ με τον Αμανατίδη να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.


Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με τον Αλέξανδρο να έχει την πρωτοβουλία αλλά να τα «χαλά» στην τελική προσπάθεια. Η Κρηστώνη και πάλι εκμεταλλεύτηκε στατική φάση και πήρε το προβάδισμα δύο λεπτά πριν το τέλος με μακρινό φάουλ. Ο Αλέξανδρος παρά το ότι και αυτό το αποτέλεσμα του έδινε τον τίτλο έψαξε άμεσα την ισοφάριση.


Εν τέλει στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μαυρογενίδης πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα με κεφαλιά και με πολλά φάλτσα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε από την ΕΠΣ Κιλκίς η απονομή των μεταλλίων και ο αρχηγός Κίμων Νικολαΐδης σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή!


Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την κατάκτηση του τίτλου. Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Κιλκίς και σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα! Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης για την φιλοξενία!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη