Ενα βήμα πριν τα ημιτελικά της Κ17 ΕΠΣ Μακεδονίας ο Αλέξανδρος Κιλκίς!

 

Μεγάλο βήμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας έκανε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, μιας και επικράτησε με 3-0 της Ακαδημίας Αστέρια στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό! Η ομάδα μας με τρομερή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας έδειξε την ποιότητά της, και θα πάει στη ρεβάνς με την ίδια σοβαρότητα και αποφασιστικότητα!


Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο θα λέγαμε, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα οριζόντιο δοκάρι. Στο 12’ ο Πόζντνιακ ξέφυγε από τα δεξιά και έβγαλε τη σέντρα με τον Κότσι να κάνει το πλασέ στη κίνηση και την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο. Στο 29’ ο Κώστογλου με φοβερή απόκρουση έδιωξε την μπάλα με τη βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος Κιλκίς επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του από το ξεκίνημα, και στο 46’ ο Γρίβας με την ταχύτητά του ξεπέρασε από τα αριστερά τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ άνοιξε το σκορ.


Η ομάδα μας συνέχιζε να πιέζει και στο 68’ ο Κακαβίτσας κέρδισε πέναλτι, με τον Παυλίδη να το μετατρέπει σε γκολ. Δύο λεπτά αργότερα ο Κότσι με ατομική ενέργεια κέρδισε και αυτός πέναλτι και αυτή την φορά ο Γρηγοράκης χρίστηκε σκόρερ από την άσπρη βούλα.


Ο Αλέξανδρος είχε και άλλες καλές στιγμές μέχρι το τέλος να φτάσει και σε άλλο τέρμα, όμως το 3-0 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη