Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της ΕΠΣ Μακεδονίας η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς!


Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Κιλκίς καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 του αντίστοιχου ηλικιακού τμήματος της ΠΑΕ Μακεδονικός το πρωί του Σαββάτου στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό. Δυστυχώς η νίκη μας περνά σε δεύτερη μοίρα μιας και στο 76’ του παιχνιδιού ο αρχηγός μας Ντένις Κότσι υπέστη κάταγμα κλείδας. Ντένι είσαι ψυχάρα και σε περιμένουμε πίσω γρήγορα!


Η ομάδα μας μπήκε με το πόδι στο…γκάζι και στο 7’ ο Κότσι με ατομική ενέργεια κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γρηγοράκης που άνοιξε το σκορ. Στο 17’ μια τρομερή κομπίνα έφερε τον Πόζντνιακ μέσα στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έσπασε στον Χριστοφορίδη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Αλέξανδρου.


Το συγκρότημα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη ήταν εμφανώς ανώτερο, και δεν επέτρεψε υποψία φάσης στον αντίπαλο, πέραν από κάποια στατικά χτυπήματα. Γρήγορο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ξυγαλατά στο 47’ να ξεπερνά τον προσωπικό του αντίπαλο και να «σκάβει» την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα με τον Γρηγοράκη πάνω στην γραμμή να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.


Και κάπου εκεί ο διαιτητής της αναμέτρησης έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής με τις ακατανόητες αποφάσεις του. Ένα ήρεμο παιχνίδι κατάφερε να το τινάξει στον αέρα στο 64’ με ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Μακεδονικού και την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα Κώστογλου, αλλά και στους δύο προπονητές της ομάδας μας. Οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ, και με το αριθμητικό τους πλεονέκτημα πήραν κάπως τα ηνία, δίχως όμως να απειλήσουν την εστία του Κατσάκη.


Δυστυχώς στο 76’ ο Κότσι υπέστη τον σοβαρό του τραυματισμό, και μετά την διακοπή που ακολούθησε και παρά το γεγονός πως η ομάδα μας έπαιζε με δύο παίκτες λιγότερους το 3-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη