Στα ημιτελικά της ΕΠΣ Μακεδονίας η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς!

 


«Ντούμπλαρε» τις νίκες της η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας. Νίκη με 4-0 και στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου επί των Ajax Stars και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα ο Αλέξανδρος είναι για άλλη μια φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί περιμένει έναν εκ των Μακεδονικού ή Α.Ο. Καρδίας, πρώτο παιχνίδι ισόπαλο δίχως σκορ, με τον αντίπαλο να γίνεται γνωστός το βράδυ της Δευτέρας.

Η ομάδα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη είχε σοβαρό προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι και ουσιαστικά όλα τελείωσαν γρήγορα μιας και στο 7’ ο Αμανατίδης πάσαρε στον Κότσι που σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.

Το πρώτο μέρος κύλησε ομαλά, τα Αστέρια «απείλησαν» μόνο μια φορά και έτσι «οδηγηθήκαμε στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος είχε κέφια, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά τα τέρματα ήρθαν στο τέλος. Στο 37’ ο Γρηγοράκης σημείωσε το 2-0 έπειτα από ασθενή απόκρουση, ένα λεπτό αργότερα από βολέ του Κατσάκη και πάλι ο Γρηγοράκης πέτυχε το 3-0 με κεφαλιά και στην τελευταία φάση ο Παπαδόπουλος με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιάννης Αλμασίδης χρίστηκε και αυτός σκόρερ!


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη