Η δεύτερη φάση της ΕΠΣ Μακεδονίας

 


Εκπληκτική εμφάνιση και νίκη με 5-2 για τον Αλέξανδρο Κιλκίς επί της Κ15 του Ντίνου Κούη για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας. Μπορεί να είναι η Κατηγορία Κ15, όμως ο Αλέξανδρος παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο την ομάδα της Κ14, συνεπικουρούμενη μόνον από τρεις ποδοσφαιριστές της Κ15, και τα πήγε εξαιρετικά! Γρήγορο ποδόσφαιρο, συνδυαστικό με πολλές ευκαιρίες και σκόρερ τους Κίμωνα Νικολαΐδη, Ορφέα Γεωργιάδη, Παναγιώτη Μανγκανιέλλο στο 3-1 του πρώτου μέρους και άλλα δύο τέρματα από τον Σάββα Αντωνιάδη στο δεύτερο ημίχρονο!


Ηττα με 4-3 στο φινάλε για την Κ13 του Αλέξανδρου Κιλκίς από το Πανόραμα στην πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας. Στο γήπεδο του Παύλου Μελά το Πανόραμα προηγήθηκε γρήγορα με 2-0, για να μειώσει η ομάδα μας με τέρμα του Σάββα Θεοδωρίδη για να βρει τρίτο τέρμα το Πανόραμα στο πρώτο μέρος.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας είχε πολύ καλή απόδοση, και αφού πρώτα μείωσε με τον Σάββα Στεφανίδη, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης για το 3-3 και πάλι με τον ίδιο παίκτη. Παρόλα αυτά λίγο πριν το τελικό σφύριγμα το Πανόραμα έφτασε στη νίκη με γκολ για το 4-3.


Η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας ξεκίνησε το Σάββατο με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη τη Νίκη. Ο Αλέξανδρος αγωνίστηκε ως επί τω πλείστων με ποδοσφαιριστές της Κ15 που συμπλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο αυτούς της Κ17 "Τσέλσι" και πήρε την ισοπαλία με 0-0 απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Ευκαρπίας!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη