Η δράση στην ΕΑΚΕ

 

Επίδειξη μεγάλης ποιότητας από την Κ11 του Αλέξανδρου Κιλκίς το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις των Κανονιέρηδων στη Θεσσαλονίκη. Για το πρωτάθλημα της ΕΑΚΕ τα παιδιά του Κωνσταντίνου Ντουντούκη επικράτησαν με 3-1 χάρη σε τέρματα των Τσιτσιώνη, Διαμαντέα και Βάτσου, όμως είχαμε και συνέχεια.


Στο επόμενο παιχνίδι με ένα μείγμα Κ12 και Κ13 του Παναθηναϊκού, η ομάδα μας δεν πτοήθηκε. Αντιθέτως έπαιξε δυνατά και παρά την διαφορά της ηλικίας έφτασε σε ακόμη μια νίκη με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή, καθώς στα πρώτα λεπτά ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε για να ισοφαρίσει ο Αλέξανδρος Κιλκίς με σουτ του Τσιρογιάννη. Μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με συνδυαστικό ποδόσφαιρο και λίγο πριν το τέλος ο Τσιρογιάννης έστρωσε στον Κατσαρό και αυτός με «βολίδα» εκτός περιοχής» πέτυχε το τελικό 2-1!


Τρομερή εμφάνιση για την Κ12 του Αλέξανδρου Κιλκίς στα γήπεδα του Μακεδονικού και νίκη με 6-0 επί του Α.Σ. Νεάπολης. Στο ντέρμπι του ομίλου η ομάδα μας έκανε φοβερό παιχνίδι, πέτυχε πανέμορφα τέρματα, και δεν άφησε τον αντίπαλο να γίνει απειλητικός.


Δύο γκολ από τους Μιχάλη Αλεξανδρίδη, Χρήστο Γρηγοριάδη και Χαράλαμπο Παπαδόπουλο! Η Κ9 «Μπάρτσα» είχε και αυτή πολύ καλή απόδοση πετυχαίνοντας αρκετά τέρματα με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου. Από την άλλη μεριά δύο αγώνες έδωσε η Κ10 «Φιορεντίνα» με αντιπάλους τον Πρωτέα και την Διάπλαση. Πολύ καλές εμφανίσεις για το τμήμα μας που βελτιώνεται συνεχώς.


Η Κ8 «Πόρτο» αγωνίστηκε στις εγκαταστάσεις του Ντίνου Κούη με αντιπάλους τον Εθνικό Ευόσμου και ΒΑΟ, με τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς να σημειώνουν πολλά γκολάκια!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη