Κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Ηπείρου η Θύελλα Κατσικά

 

 Θύελλα Κατσικά - Θύελλας Ελεούσας  5-2 

Το Φιλμ του αγώνα 

Σκόρερ : 

6’ Σέντρα του Εμβραΐζογλου από δεξιά, κεφαλιά ψαράκι του Τουρμούσογλου στο ύψος της μικρής περιοχής και 1-0!

19’ Ο Παππάς βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή, φάνηκαν κάποια απλωμένα πόδια αντιπάλων, ο Θάνος Παπαρούνας υπέπεσε στην παράβαση και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι για την Κατσικά, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σκανδάλης, σημειώνοντας το 2-0!

32’ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εμβραΐζογλου, ο Βασιλάκης βγήκε μπροστά από τον τερματοφύλακα της Ελεούσας και με κεφαλιά εξ’ επαφής έγραψε το 3-0!

36’ Δεύτερο κερδισμένο πέναλτι για τη Θύελλα Κατσικά, αυτή τη φορά σε χέρι του Νάσιου στη μεγάλη περιοχή. Ο Σκανδάλης, με νέα εύστοχη εκτέλεση έκανε το 4-0!

40’ Σέντρα του Κωσταμένα, ο Παππάς πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας και λίγο πιο πίσω από τη μικρή περιοχή με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 5-0!

70’ Σε παράλληλο γύρισμα στη μικρή περιοχή, ο Τσάγκας με κοντινή προβολή μείωσε σε 5-1 για την Θύελλα Ελεούσας!

87’ Από πάσα του Ρίζου, ο Γεωλδάσης βγήκε πλάγια αριστερά στη γωνία της μικρής περιοχής και με πλασέ κάτω από τα πόδια του Θεμελή μείωσε σε 5-2!


Θύελα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Ντόντης, Βασιλάκης, Πότσης, Σκανδάλης, Εμβραΐζογλου, Παππάς Α., Κωσταμένας, Τουρμούσογλου. Στον πάγκο ήταν  οι: Παππάς Δ., Ρίζος, Φίλιος, Λέκκας, Μπλέτσας Μ., Πολυχρόνης, Πάκος, Καμπούρης, Γούλας.


Θύελλα Ελεούσας (Ανέστης Ζώης): Κότικας, Μαρμούτας, Νάσιος, Μαλάτος, Παλαιοχώρης, Μουχάνης, Παπαρούνας Θ, Κεφάλας, Νούγιας, Βελτσίστας, Μπουκουβάλας. Στον πάγκο ήταν οι: Τσάγκας, Τσουμάνης Π, Πασχάλης, Φάληρας, Γεωλδάσης, Τζίμας, Τσουμάνης Δ, Έξαρχος, Παπαρούνας.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη