Πετυχημένη η παρουσία της Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς στο Elite Neon Cup!

 


Στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά της χώρας στο αναπτυξιακό κομμάτι μετείχε η Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς από τις 30 Απριλίου ως τις 2 Μαΐου. Το Elite Neon Cup διεξήχθη στην Αθήνα με την συμμετοχή κορυφαίων ΠΑΕ της χώρας Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, αλλά και παγκοσμίων δυνάμεων όπως της Λίβερπυολ, της Μπραγκαντίνο από την Βραζιλία και γνωστών ευρωπαϊκών ομάδων όπως η Ανόρθωση, η Πάφος, η Άστον Βίλα κ.α. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε Παιανία, Σπάτα και Γλυφάδα.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς έχει την τιμή να συμπεριλαμβάνεται από πέρσι στις προσκλήσεις των διοργανωτών, και φέτος μετείχε με την Κ14. Σε σύνολο 48 ομάδων οι ποδοσφαιριστές των Κωνσταντίνου Ντουντούκη και Μιχάλη Αναστασιάδη κατάφεραν να τερματίσουν στην 19η θέση του τουρνουά, το οποίο κέρδισε η Μπραγκαντίνο επικρατώντας στο τελικό της Λίβερπουλ.

Στα παιχνίδια ομίλου ο Αλέξανδρος Κιλκίς κατάφερε να επικρατήσει με 4-2 της Κ14 του Ολυμπαικού, και να φέρει ισοπαλία δίχως τέρματα με την Όξφορντ Γιουνάιτεντ. Στο παιχνίδι με την Μπίχορ από την Ρουμανία ήθελε έστω τον βαθμό για να πάρει την πρώτη θέση και να περάσει στην φάση των 16 όμως αν και προηγήθηκε, κάποιες στιγμές αδράνειας του κόστισαν και ηττήθηκε με 4-1. Για τις θέσεις 17-20 αγωνίστηκε πρώτα με την F.C. Cool από τα Σκόπια και έχασε με 3-0, ενώ την τελευταία μέρα πήρε τη νίκη δίχως να αγωνιστεί με την F.C. Tirana που δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο.


Συγχαρητήρια σε όλους!



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη