Στην τέταρτη θέση της ΕΠΣ Μακεδονίας η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς!

 Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς κατέκτησε εν τέλει την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας μιας και στον μικρό τελικό της κατηγορίας το μεσημέρι της Κυριακής στην Μίκρα, ηττήθηκε με 2-0 από το αντίστοιχο τμήμα της ΠΑΕ Ηρακλής!


Μια διαδρομή για κάποια παιδιά σχεδόν 13 ετών στην ακαδημία μας, μιας και οι Κότσι, Παυλίδης, Γρηγοράκης, Χριστοφορίδης είναι μέλη του Αλέξανδρου από τα τότε «μπαμπίνι» και έφτασαν να εκπροσωπούν την ομάδα μας ως αυτό το σημείο, αλλά και να είναι από τα βασικά μέλη και του ανδρικού συνόλου!


Η δουλειά που γίνεται αποδεικνύεται καθημερινά και συνεχώς. Ποδοσφαιριστές μας «κοσμούν» το έμψυχο δυναμικό μεγάλων ΠΑΕ της χώρας και είμαστε σίγουροι πως και από αυτή την φουρνιά θα δούμε και άλλους ποδοσφαιριστές στο υψηλότερο επίπεδο!


Στα του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Το πρώτο άνηκε στον Αλέξανδρο που δημιούργησε πολλές φάσεις, είχε δοκάρι, δεν κατάφερε όμως να σκοράρει κάτι που έπραξε ο γηραιός στην μόνη του φάση.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν ανώτερος και πέτυχε και δεύτερο τέρμα κατακτώντας εν τέλει την τρίτη θέση στην Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας! Συγχαρητήρια παιδιά μας και ήρθε η ώρα να σας δούμε πρωταθλητές και σε επίπεδο ανδρών!


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη