Ακαδημία Α.Ε. Πολυκάστρου 1951 -ΑΕΠ 3⁰ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ "ΚΟΣΜΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ"


3⁰ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ "ΚΟΣΜΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ"

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 3⁰ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΟΣΜΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ που διοργάνωσαν η Αθλητική Ένωση Πολυκάστρου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Πολυκάστρου στην μνήμη του Κοσμά Μουρατίδη.

Το Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου πλημμύρισε από παιδιά διαφόρων ηλικιών τα οποία διασκέδαζαν παίζοντας ποδόσφαιρο. 

 Περισσότεροι απο 1000 αθλητές και περίπου 90 τμήματα ακαδημιών από διάφορα μέρη της Κεντρικής Μακεδονίας έδωσαν το παρόν! Παιδικά χαμόγελα αλλά και φωνές ευχαρίστησης γέμισαν το γήπεδο του Πολυκάστρου.

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές που έτρεξαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση, τρέξιμο πολλών ωρών και ημερών δίχως όμως κούραση γιατί ξέραμε ότι ο φύλακας Άγγελός μας ο Κοσμάς, μας χαμογελούσε και μας χειροκροτούσε από ψηλά! 

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ  και ειδικότερα τους Stelios Gaitatzis  και Kyros Kalavazis  που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας για ότι χρειαζόμασταν!

 Πολλές ευχαριστίες στα ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για την χορηγία όλων των νερών του τουρνουά, το ΒΕΚ ΚΙΟΥΡΤΣΙΔΗΣ για την προμήθεια φορτηγού ψυγείου για την διατήρηση των προϊόντων, το Zaikos Catering για την προμήθεια επαγγελματικού εξοπλισμού για τη λειτουργεία του κυλικείου αλλά και σε όλους τους χορηγούς που πρόσφεραν για την διοργάνωσή του!

 Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΚΟΣΜΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ" και υποσχόμαστε ότι κάθε χρόνο θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να θυμόμαστε τον ΚΟΣΜΑ που τόσο πολύ μας λείπει!






















Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη