Εφ' όλης της ύλης : Βασίλης Παμπορίδης προπονητής ΠΑΟΚ Κρηστώνης .

Spor News Kilkis :  Τέλος σεζόν για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης με άνετη παραμονή,  θα έλεγα ήρθε πιο εύκολα από πέρυσι,  μέτρησε η εμπειρία?

Βασίλης Παμπορίδης : Δεν θα έλεγα ότι ήταν άνετη και ότι ήρθε πιο εύκολα από πέρυσι. Δουλέψαμε, δουλέψαμε καλά και γι’ αυτό σε συνδυασμό με την εμπειρία που είχαμε από την περσινή σεζόν τα καταφέραμε  νωρίτερα και αυτό το δείχνει να ήταν πιο άνετη. 

Δουλεύαμε στοχευμένα στην προπόνηση και κάποιες φορές για κάθε παιχνίδι διαφορετικά και αν Αναλογιστεί κανείς, όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενη μου συνέντευξη μου, η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά στην αρχή του πρωταθλήματος. 

Παρόλα ταύτα είχα πάρα πολύ μεγάλη πίστη ότι η δουλειά που έγινε την περίοδο της προετοιμασίας και στις προπονήσεις με τα ανάλογα προπονητικά ερεθίσματα στους ποδοσφαιριστές μου,  κάποια στιγμή στην διάρκεια του πρωταθλήματος θα έβγαινε, και δικαιώθηκα. 

Η πολύ καλή δουλειά που έγινε και γινόταν στην προπονητική διαδικασία, από την πρώτη μέρα, φάνηκε και είχε αντίκτυπο και στο ότι δεν είχαμε ούτε έναν μυϊκό τραυματισμό στη διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Βασικό στοιχείο στο ότι η ομάδα τα κατάφερε  και πέτυχε το στόχο της, αφού δεν είχαμε απουσίες από προβλήματα τραυματισμών. 

Spor News Kilkis : Φέτος ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης αγωνίστηκε  στον πρώτο όμιλο και με περισσότερες ομάδες ( όπως και σε όλους τους ομίλους ) .

Βασίλης Παμπορίδης : Η χρονιά που μας πέρασε μας βρήκε στον Ά όμιλο με ιστορικές ποδοσφαιρικές ομάδες όπως η Βέροια η Δόξα Δράμας η Καβάλα ο Πανθρακικός, 

Ομάδες που έχουν αγωνιστεί με επιτυχία στην Superleague και στην Α Εθνική και ομάδες με ιστορίας σας αυτή την κατηγορία όπως ο Νέστος Χρυσούπολής,  ο Ορέστης της Ορεστιάδος ο Απόλλων Παραλιμνίου, Θερμαϊκός Θέρμης Ποσειδών Μηχανιώνας κι πολλές άλλες.

Πολλά και δύσκολα παιχνίδια κι αν διαβάσει κανείς τα ονόματα των ομάδων τα οποία αφήσαμε πίσω στη βαθμολογία θα καταλάβει, τι καταφέραμε !!!

Spor News Kilkis : Πρωταθλήτρια η ομάδα της Καβάλας  

Βασίλης Παμπορίδης : Η ομάδα της Καβάλας βγήκε πρωταθλήτρια και θα έλεγα ότι είχε ξεχωρίσει από την αρχή, όπως και ο Νέστος που διεκδίκησε κι αυτός με αξιώσεις το πρωτάθλημα μέχρι κάποια στιγμή. 

Από κει και πέρα όμως οι 6 ομάδες από την 4η μέχρι και την 9η θέση δεν είχανε πολύ μεγάλες διαφορές όπως φαίνεται και από το βαθμολογική συγκομιδή. 

Όλα τα παιχνίδια μεταξύ τους ήτανε δύσκολα και τα αποτελέσματα οριακά. 

Ένας όμιλος και ένα πρωτάθλημα που δίνει σίγουρα περισσότερη εμπειρία για του χρόνου στην ομάδα. 

Σε εμένα προσωπικά, αν μείνω στο Προπονητικό Τιμόνι, στους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν σε αυτήν και φυσικά στην διοίκηση.

Spor News Kilkis : Υποβιβάστηκαν και ιστορικές ομάδες στα τοπικά  .

Βασίλης Παμπορίδης : Ιστορικές ομάδες. Η Βέροια, η βασίλισσα του Βορρά και η Δόξα Δράμας. 

Ομάδες που τροφοδότησαν το Ελληνικό ποδόσφαιρο με ταλαντούχους και καλούς ποδοσφαιριστές.

Σημάδι το οποίο δείχνει ότι τελικά ποδόσφαιρο δεν παίζουν τα ονόματα και οι φανέλες. 

Σε έναν όμιλο όπως αυτόν με όλα τα παιχνίδια να είναι στην κόψη του ξυραφιού. 

Θέλει οργάνωση προγραμματισμό και προσπάθεια όπως κάνεις σε λένε όποιος κι αν είσαι όπου κι αν έχεις αγωνιστεί

Spor News Kilkis : Νταμπλούχος ο Κιλκισιακός θα  διεκδικήσει την άνοδο στην Γ Εθνική, είναι το όνομα και το φαβορί στον όμιλο του θα παίξει ρόλο?

Βασίλης Παμπορίδης : Όπως προανέφερα, τα ονόματα και οι φανέλες δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Πρέπει να μπεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσει τα πάντα με προσπάθεια και ζήλο. 

Να βγάλεις μέσα στο γήπεδο και στον αγώνα, ότι έχεις δουλέψει στην προπόνηση και ειδικά σε αυτό το πρωτάθλημα των έξι παιχνιδιών που όλα κρίνονται στην λεπτομέρεια. 

Από κει και πέρα εύχομαι να τα καταφέρει, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ποδοσφαιρική ένωση του νομού μας και το ποδόσφαιρο μας να έχει 2 ομάδες στην Γ´ Εθνική και γιατί όχι του χρόνου και 3 και κάθε χρόνο και μία περισσότερη. 

Spor News Kilkis : Ευχαριστώ πολύ .

Βασίλης Παμπορίδης : Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο, Καλές γιορτές, Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα με υγεία, ευτυχία και ότι Καλύτερο !!!

 Επιμέλεια: Νικόλαος Καζακίδης .

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη