Εφ' όλης της ύλης : Δημήτριος Ασλανίδης - Νικόλαος Κυπαρίσσης .

 


Δημήτριος Ασλανίδης - Νικόλαος Κυπαρίσσης :  αρχικά θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ όχι μόνο για την παραμονή της στην Γ Εθνική κατηγορία , αλλά και για την αξιόλογη παρουσία της κατακτώντας την τιμητική 8η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Στην ομάδα του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ για τις κατακτήσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου και φυσικά ευχόμαστε καλή επιτυχία στους κατατακτήριους αγώνες του και με το καλό η άνοδος στην Γ Εθνική κατηγορία , ούτως ώστε την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο νομός μας να εκπροσωπείται από δύο ομάδες και να αναδεικνύεται από αυτές.

Στις ομάδες των ΠΑΟΝΕ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ και ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ για τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων στους ομίλους τους και την άνοδο τους στην ανώτερη κατηγορία και τέλος στην ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΥΣ , η οποία αναμένει την άνοδο του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ για να κερδίσει και η ίδια την άνοδο της στην Α1 κατηγορία.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε σένα Νίκο για την διαχρονική προσφορά σου είτε μέσω της διαιτησίας παλαιότερα είτε με την ενημέρωση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που μας προσφέρεις με το New sport Omilos kilkis..

Spor News Kilkis : Δυο σεζόν στον Ποντιακό , την πρώτη πρωταθλητές Α κατηγορίας και την δεύτερη άνετη παραμονή από τον πρώτο γύρο μάλιστα , καλό πλασάρισμα ,  με καλή πορεία και στο κύπελλο . 

Ασλανίδης - Κυπαρίσσης : Στον ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ περάσαμε δύο χρονιές με αρκετές επιτυχίες.

Πρωταθλητές στον Ανατολικό όμιλο της Α κατηγορίας και άνετη παραμονή κατακτώντας την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Α1 κατηγορία.

Αυτές οι επιτυχίες ήταν απόρροια της καλής χημείας μεταξύ όσων αποτέλεσαν την ομάδα και φυσικά της κοπιαστικής δουλειάς ποδοσφαιριστών - προπονητών.

Είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε με ποδοσφαιριστές οι οποίοι πέραν των καλών ποιοτικών χαρακτηριστικών τους , ήταν προσηλωμένοι και συνεπείς και το αποτέλεσμα ήταν να υλοποιηθούν όλοι οι στόχοι που είχαμε θέσει..

Spor News Kilkis : Πως είδατε το πρωτάθλημα της Α1 που μας πέρασε ? 

Ασλανίδης - Κυπαρίσσης : Το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας που πέρασε ήταν πολύ καλό και ανταγωνιστικό και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Spor News Kilkis : Η απόσταση της Α με την Α1 και το επίπεδο ανταγωνισμού  ? 

Ασλανίδης - Κυπαρίσσης :   Αν εξαιρέσουμε τις ομάδες που πέτυχαν την άνοδο τους από την Α στην Α1 κατηγορία και αυτές που την διεκδίκησαν ,οι υπόλοιπες έχουν μια απόσταση από την ανώτερη κατηγορία αλλά να μην ξεχνάμε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι όχι μόνο αυτών των ομάδων αλλά κυρίως αυτών που ο στόχος τους είναι η παρέα τους και να διατηρούν ομάδες οι οικισμοί τους.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια επειδή συμβάλλουν καθοριστικά στην ύπαρξη του τοπικού ποδοσφαίρου μας και δίνουν την ευκαιρία σε νέα παιδιά να εξασκούν το χόμπι τους και να διασκεδάζουν χωρίς απαραίτητα στόχους πρωταθλητισμού.

Είναι κάτι που το έχει ανάγκη ο αθλητισμός γενικότερα. Δηλαδή ,να μην απαραίτητα συμπλέουν ο αθλητισμός με τον πρωταθλητισμό.

Spor News Kilkis : Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης ο εκπρόσωπος μας στις Εθνικές κατηγορίες τα τελευταία χρόνια .

Ασλανίδης - Κυπαρίσσης :  Άξιος εκπρόσωπος μας η ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ στις εθνικές κατηγορίες, απαιτείται τεράστια προσπάθεια σε εποχές που παρατεταμένα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, μαστίζουν ,η οικονομική κρίση και η έλλειψη ενασχόλησης παραγόντων.

Με βάση λοιπόν των υπαρκτών αυτών προβλημάτων , ο ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ καταφέρνει να δείχνει τον δρόμο και τον τρόπο για το πως μια ομάδα μπορεί να καταφέρει πολλά ,αν διαθέτει οργάνωση , μεράκι και συμμετοχή ανθρώπων .

Spor News Kilkis : Οι σχολές προπονητών που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Κιλκίς  

 Η Ένωση μας έφερε εις πέρας πρόσφατα , την διοργάνωση των τριών φάσεων της σχολής προπονητών ποδοσφαίρου , με απόλυτη επιτυχία.

Ασλανίδης - Κυπαρίσσης : Είχαμε την τύχη να συμμετέχουμε και οι δυο μας και να κάνουμε το πρώτο βήμα στην προπονητική.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ένωση μας και προτρέπουμε όσους ενδιαφέρονται και ασχολούνται,να λάβουν μέρος στις σχολές.

Με το καλό και νέες σχολές προπονητών ποδοσφαίρου εδώ στην πόλη μας..

Spor News Kilkis : Παρακολουθήσατε την  Ημερίδα Διαιτησίας πόσο βοηθάνε στην ανάπτυξη και στη γνώση των κανονισμών στο ποδόσφαιρο του Κιλκίς ?

Ασλανίδης - Κυπαρίσσης : Η ημερίδα διαιτησίας ήταν για μας κάτι φοβερό.

Διαπιστώσαμε πόσα λάθη κάνουμε εμείς οι ίδιοι , μη γνωρίζοντας επαρκώς τους κανονισμούς και πόσο άδικοι γινόμαστε κάποιες φορές με τους διαιτητές για μια απόφαση τους.

Μπράβο Νίκο που την διοργανώσεις και οπωσδήποτε να το ξανακάνεις , έχουμε να μάθουμε πάρα πολλά.

Spor News Kilkis : Το αύριο για τον Ασλανίδη και Κυπαρίσση έπειτα  την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ποντιακό ? 

Ασλανίδης - Κυπαρίσσης :  Έχουμε όλο τον χρόνο να σκεφτούμε τι ακριβώς θέλει ο καθένας , δεν γνωρίζουμε αν η νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα μας βρει μαζί σε κάποια ομάδα ή χώρια.

Προς το παρόν απολαμβάνουμε την "ποδοσφαιρική"ξεγνοιασια και εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας και όταν έρθει η ώρα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας.

Spor News Kilkis : Ευχαριστώ πολύ .  Καλή Επιτυχία .

Ασλανίδης - Κυπαρίσσης : Σ ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία στο New sport Omilos kilkis, ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα με υγεία και η Ανάσταση του Κυρίου να είναι οδηγός σε όλους τους ανθρώπους , για ειρήνη και ανθρωπιά.

Επιμέλεια: Νικόλαος Καζακίδης .

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη