Τέλος καλό για τον Καμπανιακό.

Ηρακλής- Καμπανιακός 1-2 


Τέλος καλό, όλα καλά!

       Τα κατάφερε η ομάδα του Καμπανιακού και παρέμεινε στην κατηγορία μετά το πέρας και της τελευταίας αγωνιστικής των playouts της Super League 2. Οι Κόκκινοι επικράτησαν, ως τυπικά φιλοξενούμενοι, στη Χαλάστρα του Ηρακλή με σκορ 1-2 σήμερα το απόγευμα και τερμάτισαν στην τρίτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των playouts η οποία διασφαλίζει την παρουσία τους στη Super League 2 και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.


      Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Καμπανιακό καθώς μόλις στα τριάντα δευτερόλεπτα ο Τότσκα εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στο κέντρο της άμυνας του Ηρακλή, πρόλαβε την έξοδο του Τσιλιγγίρη και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-1.


     Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με φάση για τον Γηραιό όταν το σουτ του Ισνάλντο έξω από την περιοχή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Γιακουμή. Ο ίδιος παίχτης οχτώ λεπτά αργότερα με νέο πολύ ωραίο σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Από κει και πέρα οι Κόκκινοι αφυπνίστηκαν, πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού κι έψαξαν το δεύτερο γκολ. Στο 76' ο Μάνιος, μετά από πάσα του Μυστακίδη, πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιλιγγίρη από το ύψος του πέναλτι χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μυστακίδης πραγματοποίησε δυνατό σουτ με την μπάλα όμως να μην καταλήγει στα δίχτυα. Στο 86ο λεπτό ο Γιουκούδης σούταρε, η μπάλα κόντραρε, ο Σαρβανίδης μπήκε στην πορεία της κι ο Τσιλιγγίρης στην προσπάθειά του να διώξει βρήκε τον μέσο του Καμπανιακού με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει τη βούλα του πέναλτι. Ο Γιουκούδης ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Κυανόλευκων γράφοντας το τελικό 1-2.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 



Ηρακλής (Ε.Βελέντζας): Τσιλιγγίρης, Τσαγκαλίδης, Ισνάλντο, Κωστίκα, Κωστόπουλος, Σιούτας, Ελευθεριάδης, Νεοφυτίδης, Χειρίτραντας, Μπαλικτσής Μ., Μπαλικτσής Α.



Καμπανιακός (Γ.Αμανατίδης): Γιακουμής, Καθάριος Π. (76' Μυστακίδης ), Φροσύνης (65' Προσκυνητόπουλος), Λαγωνίδης, Παπαστεριανός, Γαρύφαλλος (76' Σαρβανίδης), Μπούσης, Έππας, Καθάριος Ν. (46' Παπακωνσταντίνου), Γιουκούδης, Τότσκα (65' Μάνιος)



      Οι ιθύνοντες του Συλλόγου έθεσαν ως στόχο το καλοκαίρι να δημιουργήσουν ένα σύνολο το οποίο θα αποδείκνυε ότι η παρουσία του Καμπανιακού στη Super League 2 δε θα ήταν κάτι τυχαίο και περιστασιακό αλλά το επιστέγασμα μια μελετημένης και σχεδιασμένης προσπάθειας η οποία συντελείται τα τελευταία χρόνια. Ποδοσφαιριστές, Τεχνικό Team, όλοι οι άνθρωποι του Συλλόγου κι ο κόσμος της Χαλάστρας που συμμετείχαν ενεργά σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια για να σωθεί η Ομάδα έδωσαν ο καθένας από το πόστο του τον καλύτερό του εαυτό και μπορούν σήμερα να αισθάνονται χαρούμενοι και περήφανοι που πέτυχαν κάτι τόσο σημαντικό. Επόμενο ραντεβού για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας είναι στη Super League 2 της περιόδου 2024-2025!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη