Κέρδος και Θετικός απολογισμός για την Ακαδημία του Πάϊκου .


Με πολύ καλό απολογισμό ολοκλήρωσε το 18ο τουρνουά των Τρικάλων η Ακαδημία μας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τον σεβασμό για την αγωνιστική αλλά και εξωαγωνιστική συμπεριφορά της. 

Το τμήμα του Βασίλη Ελμακλή Κ-16, ανάμεσα σε 16 ομάδες με γνωστότερη ομάδα τον Αστέρα Τρίπολης που αγωνίζεται στη super league 1 κατέκτησε την 4 θέση! παίζοντας στον μικρό τελικό. 

Το τμήμα Κ-14 του Βασίλη Ελμακλή έκανε την μεγάλη υπέρβαση φτάνοντας στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων κάτι πρωτόγνωρο και μοναδικό για τους αθλητές μας, με αντίπαλο την Αγία Άννα Βόλου και κατέκτησε την δεύτερη θέση! χάνοντας 1-0 στις λεπτομέρειες. 

Ξεχωριστή διάκριση πέτυχε η Ακαδημία μας στο γενικό σύνολο των ομάδων έχοντας ως πρώτο σκόρερ του τουρνουά με 8 τέρματα τον παίχτη της Κ-14 μας, Ελμακλη Χρυσόστομο! 

Το τμήμα του Γιάννη Βασιλειάδη Κ-10 παίζοντας και αυτό όμορφο ποδόσφαιρο κέρδισε πολλές εμπειρίες και γέμισε με χαρά τους μικρούς αθλητές μας. 

Μια ακόμα συμμετοχή σε τριήμερο τουρνουά ολοκληρώθηκε, κάτι που συνηθίζει να κάνει η Ακαδημία μας τα τελευταία δέκα χρόνια, να συμμετέχει σε μεγάλα τουρνουά σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε την Ακαδημία Α.Ο. Απόλλων Δήμητρα Τρικάλων και τον υπεύθυνο κ. Γιαγιάκο Νικόλαο για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις τους. 

Ευχόμαστε καλό Πάσχα και καλή Ανάσαση σε όλους.




Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη