Η Πάφος κυπελλούχος Κύπρου.

Ομόνοια - Πάφος FC 0-3

Η Πάφος FC «έγραψε» ιστορία κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο.

 Η Πάφος FC μπήκε για τα… καλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Κύπρου, έπειτα από την κατάκτηση του κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια (0-3) στον τελικό του ΓΣΠ που ολοκλήρωσε τη σεζόν 2023-2024.

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, επέλεξε τους εξής ένδεκα για το αρχικό σχήμα της ομάδας του: Ουζόχο, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Χαραλάμπους.

Στον πάγκο: Φαμπιάνο, Παπαστυλιανού, Μάθιους, Σιπριάνο, Κασάμα, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Λάνγκ, Ανδρέου.

Να σημειωθεί ότι είναι βασικός ο Σεμέδο, παρόλο που υπάρχαν φόβοι ότι δεν θα προλάβει τον τελικό τουλάχιστον να αγωνιστεί ως βασικός. Στον πάγκο ο Φαμπιάνο, αλλά και ο Στεπίνσκι που θα δώσει λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, έδωσε φανέλα βασικού στους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ίβουσιτς, Κβίντα, Γκολντάρ, Μπότσκαι, Ζάιρο, Ρους, Τζάτζα, Τάνκοβιτς, Ναμ, Ντράγκομιρ, Πέπε.

Στον πάγκο: Γιοσίποβιτς, Μελούσο, Μπρούνο, Κανέ, Δημητρίου, Αμπντουσαλάμοφ, Κοντρέρας, Μιχαήλ, Βαλακάρι, Τβουμάσι, Νταλίνια.

Κάποιες εκπλήξεις από τον Ισπανό τεχνικό, καθώς βασικός ξεκινάει ο Ζάιρο, αλλά ο Μπρούνο μένει στον πάγκο. Βασικός και ο Πέπε, στον πάγκο οι Κοντρέρας και Βαλακάρι.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη