Βέροια Ομάδα που θα βρεθεί γρήγορα στην Γ Εθνική με πρωταγωνιστικό ρόλο.


 Έγινε η πολυαναμενόμενη λαϊκή συνέλευση του ΝΠΣ Βέροια, όπου συζητήθηκαν κάποια ζητήματα του πρόσφατου παρελθόντος και γνωστοποιήθηκαν οι προθέσεις της διοίκησης, όπως αυτή θα διαμορφωθεί καθώς θα γίνουν προσθαφαιρέσεις, πάντα υπό την ηγεσία και την οικονομική στήριξη του Αγάπιου Αναστασιάδη.


Η παρουσία 40 περίπου ατόμων, δεν μπορώ να πω ότι είναι ικανοποιητικός αριθμός. Ωστόσο αν λάβουμε την απογοήτευση και την απαξίωση που βίωσαν οι φίλαθλοι της «βασίλισσας» του βορρά, τα τελευταία δύο χρόνια με το αγωνιστικό κατρακύλισμα, θα πω ότι ευτυχώς που ήταν και αυτά τα …σαράντα παλικάρια!!!   


Κατά την διάρκεια της συνέλευσης υπήρξαν και αντεγκλήσεις μεταξύ των παραβρισκόμενων φίλων της ομάδας και προσωπικά αυτό με χαροποίησε!!! Ναι, γιατί μέσα από αυτές τις μικροεντάσεις, φάνηκε πως υπάρχει ακόμα η σπίθα και σιγοκαίει για την αγαπημένη ομάδα της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα.


Πάντοτε οι διαφωνίες και οι μικροεντάσεις, …συμβάλλουν θετικά ώστε να διαμορφωθεί ένα πιο μονιασμένο και αποφασιστικό κίνημα για την αγωνιστική ανάταση της Βέροιας. Άλλωστε οι όποιες διαφωνίες εκφράστηκαν με κόσμιο τρόπο, χωρίς ύβρεις και άλλες ηλίθιες συμπεριφορές.


Ένα άλλο θετικό γεγονός είναι η έγκαιρη έναρξη της οργάνωσης της ομάδας. Όπως είπε τόσο ο Πρόεδρος της «βασίλισσας» Αγάπιος Αναστασιάδης, όσο και ο τεχνικός της διευθυντής Μανώλης Γιοβανόπουλος, ήδη επεξεργάζονται τις διάφορες προτάσεις που έγιναν για την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας και μάλιστα οι προτάσεις αυτές δεν έχουν να κάνουν με προπονητή μόνο από την Ημαθία, αλλά τόσο από την Θεσσαλονίκη, όσο και από την Κοζάνη.


Όμως ακόμα δεν πάρθηκε, κάποια απόφαση και ούτε αποκλείστηκαν κάποιες περιπτώσεις. Όλες οι προτάσεις είναι στο …τραπέζι και η επιλογή θα γίνει το αργότερο μέχρι τέλος του μήνα.


Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της νέας αγωνιστικής περιόδου, αυτά που ειπώθηκαν από τους επικεφαλείς της ομάδας, ήχησαν χαρμόσυνα στα αυτιά των μελών, αλλά εκτιμώ και σε όλους τους φίλους της Βέροιας που διάβασαν στα τοπικά ΜΜΕ το σχετικό ρεπορτάζ.

kerkida.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη