Μάλτα-Ελλάδα 0-2 (φιλικός αγώνας)

 Στο φιλικό παιχνίδι με την Μάλτα στο Σάλτσμπουργκ, στο οποίο ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο φιλικό με τη Γερμανία, η Εθνική Ομάδα επικράτησε εύκολα 2-0.


Στο 6ο λεπτό ο Παυλίδης ανατράπηκε από τον Αλ Τούμι και ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε προβάδισμα στην Εθνική. Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών και ύστερα από ασίστ του Παυλίδη, ο Χρήστος Τζόλης με πλασέ από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Αλ Τούμι. Στο 31' ο Τζολάκης, στην παρθενική του εμφάνιση με το εθνόσημο, απομάκρυνε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Μπονγκ εκτός περιοχής.


Στο 2ο ημίχρονο, στο οποίο οι δύο προπονητές πραγματοποιήσαν αρκετές αλλαγές, ο ρυθμός ήταν εμφανώς πιο χαλαρός και παρότι η Εθνική δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για να σκοράρει με τους Μπακασέτα (50', 60') και Τζόλη (68'), ολοκλήρωσε τον αγώνα με ενεργητικό τα δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο.


Μάλτα (Μισέλ Μαρκολίνι): Αλ Τούμι, Σο, Ζ. Μούσκατ, Μποργκ (89' Ταμπόνε), Κορμπολάν, Γκιλαουμέ, Ν. Μούσκατ (89' Βέλλα), Τέουμα, Καμενζουλί, Μπονγκ (72' Νουόκο), Ντεγκαμπριέλε (46' Ρίντ).


Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης (81'Μανδάς), Κυριακόπουλος, Κουλιεράκης, Ρέτσος (72' Ντόη), Σάλιακας (81' Τσιγγάρας), Κουρμπέλης, Μάνταλος (61' Κώτσιρας), Μασούρας (61' Λημνιός), Μπακασέτας, Τζόλης, Παυλίδης (61' Δουβίκας).

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη