Στον Ποντιακό έπειτα από πολλά χρόνια.


Η διοίκηση του ιστορικού ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή για την νέα σεζόν που έρχεται ! 


Πρόκειται για μια τεράστια μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή του οποίου το όνομα περιττό να το αναφέρουμε, καθώς αποτελεί από τα μεγαλύτερα ονόματα στο ποδόσφαιρο του Κιλκίς. 


Ο λόγος φυσικά για τον Τομπαζίδη Βασίλη ! 


Εκτός από μια μεγάλη μεταγραφή, για εμάς αποτελεί μια ιδιαίτερη μεταγραφή καθώς μας συνδέουν με τον ποδοσφαιριστή η ιστορία, το παρελθόν και οι συγκινήσεις των ετών που η ομάδα αποτέλεσε ΠΑΕ. 


Αριστερά θα τον δείτε να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας σε νεαρή ηλικία και τα πρώτα του βήματα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος με αντίπαλο τον Θρασύβουλο Φυλής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Γ’ Εθνική επαγγελματική κατηγορία. Ένα πλούσιο βιογραφικό με ατέλειωτες παραστάσεις. 


Στην δεξιά φωτογραφία φοράει τα χρώματα της τελευταίας χρονικά ομάδας που αγωνίστηκε με μια γεμάτη σεζόν με το ΠΑΙΚΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ. 


Στο παρελθόν αγωνίστηκε με τα χρώματα των

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ(Δ’-Γ’), ΝΊΚΗ Ευκαρπίας (Δ), Κιλκισιακος, Ιωνικός Διαβατών, Παοκ Κρηστωνης, Δόξα Χερσου, Ερμης, Τερπυλλου, Δόξα Γερακαριού, Ηρακλής Κοιλαδίου, Αναγέννηση Πλαγιάς, Παονέ Επταλοφου, Κεραυνός Βαθης, Πάικο Γουμένισσας. 


Τον καλωσορίζουμε ξανά, και του ευχόμαστε μια χρόνια γεμάτη υγεία, επιτυχίες και συγκινήσεις !

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη