Ξεκίνησε και η Κοζάνη .

 Με όνειρα και φιλοδοξίες για μία καλή παρουσία στη Γ εθνική  ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο η  νέα ομάδα της Κοζάνης. 


Μια ομάδα που φέτος παρουσιάζεται με άλλο  και διαφορετικό πρόσωπο από την περυσινή χρονιά. Μία Κοζάνη αλλαγμένη διοικητικά ( νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Νίκο Δελιαλή), προπονητικά ( με το δοκιμασμένο στα δύσκολα  δίδυμο Παρασκευά και Τσέπουρα να σηκώνουν το βάρος στο να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό  σύνολο) αλλά και αγωνιστικά ( με  εντελώς ανανεωμένο ρόστερ που αποτελείται από νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές αλλά και μερικούς έμπειρους ποδοσφαιριστές  που έφαγαν με το κουταλάκι αυτή την  κατηγορία)

Όπως μας έγινε γνωστό  το ρόστερ θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο αφού γίνονται προσπάθειες να έρθουν έμπειροι παίκτες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω. 


Σήμερα λοιπόν  στις 6 το απόγευμα  στο  ΔΑΚ Κοζάνης έγινε ο καθιερωμένος Αγιασμός. 

Ο πάτερ Ευθύμιος αφού έδωσε τις ευλογίες του σε όλη την οικογένεια της Κοζάνης ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία.  


Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές κάτω από τις οδηγίες Παρασκευά και  Τσέπουρα άρχισαν να γράφουν τα πρώτα χιλιόμετρα.

Με κύριο μέλημα την οργάνωση αλλά και τη σταθεροποίηση  ως μια από τις καλύτερες ομάδες του 2ου ομίλου της Γ εθνικής , σ' αυτό το μικρό χρονικό  διάστημα  που ανέλαβε η νέα διοίκηση   προσπαθεί να  φροντίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για να μη λήψει τίποτα από τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές για την σωστή προετοιμασία του συλλόγου.


Δημιουργούνται από τη διοίκηση  οι προϋποθέσεις για μια πολύ καλή χρονιά με υψηλούς στόχους. 

Το τεχνικό  δίδυμο συνδυάζει εμπειρία ( Γιάννης Παρασκευάς)  και νιάτα με μεγάλες φιλοδοξίες (Γιώργος Τσέπουρας )  για να μεταφέρει  στους ποδοσφαιριστές αέρα. αισιοδοξίας.


Όλα φαίνονται να ξεκινούν  Αρμονικά..... Καλή Αρχή  Κοζάνη .

Ρεπορτάζ : Ματιές στα SPOR



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη