Με το δεξί στο Κύπελλο ο Αλέξανδρος Κιλκίς!

 

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο της ΕΠΣ Κιλκίς ο Αλέξανδρος μιας και έφυγε με το διπλό από την έδρα της Σπίθας Κορομηλιάς. Νίκη με 2-0 για τον Αλέξανδρο χάρη σε τέρματα του Χρήστου Γρίβα στο 14’ και στο 74’.


Οι παίκτες του Μάκη Γρηγοράκη έδειξαν από το ξεκίνημα την ανωτερότητά τους μέσα στο γήπεδο, αφού δημιουργούσαν καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, και προσπαθούσαν να παίξουν συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Στο 14’ ο Γρίβας από κοντά μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα σε φάουλ του Κότσι πήρε το…ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ.


Οι ευκαιρίες έρχονταν με σουτ από μακρινή και μέση απόσταση, αλλά φτάσαμε ως το 74’ για να πετύχει δεύτερο τέρμα η ομάδα του Αλέξανδρου. Έπειτα από φάση διαρκείας η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα που με πλασέ από το ύψος του πέναλτι σημείωσε το τελικό 2-0.


Ευχαριστούμε την Σπίθα Κορομηλιάς για την άψογη φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή πορεία!


Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον θεσμό του Κυπέλλου το Σάββατο στις 17.00 με την Θύελλα Δοϊράνης εντός έδρας!


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Κώστογλου, Παυλίδης (70’ Ι. Αλμασίδης), Καραστεργίου, Κουρτεσίδης, Λαζαρίδης (78’ Κακαβίτσας), Κ. Αλμασίδης (70’ Πόζντνιακ), Αμανατίδης (70’ Μπουρλής), Κόλα, Γρηγοράκης, Κότσι, Γρίβας (78’ Αλεξανδρίδης).

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη