Τρείς ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Απόλλων Παραλιμνίου .

 

Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Παραλιμνίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τάσος Κακολύρης!! O 21χρόνος (γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 2003) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τον Πανιώνιος U15-U17 και ακολούθησαν ΑΕΚ U19,ΑΠΣ Ζάκυνθος, Εθνικός Σκουλικαδου, ΑΟ Υπατου, ΑΠΣ Ζάκυνθος και Παναιγιάλειο. Τάσος σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!

Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Παραλιμνίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννης Σίνης!! O 22χρόνος (γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2002) αγωνίζεται στη θέση του στόπερ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τον Ναυπακτιακό Αστέρα, ενώ ακολούθησαν κατά σειρά η Δόξα Σιδηροχωρίου, Πας Πρέβεζα,Δόξα Σιδηροχωρίου, Αρης Αβατου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Γιάννης σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!

Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Παραλιμνίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Διονύσης Πλαστουργός!! O 30χρόνος (γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1994) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τον Ολυμπιακός Κ17-Κ20 Πανηλειακός,Ένωση Ερμιονίδας, Αχαικη ,Πανναξιακος ,ΠΑΟ Βαρδας ,Τηλυκρατης Λευκάδας,Παναργειακος και Αναγέννηση Άρτας. Διονύση σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη