Με το δεξί ο Κιλκισιακός.

 


ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ - Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ  1-2

Το φιλμ του 

Όλα στο πρώτο ημίχρονο 

Σκόρερ 

Ο Κιλκισιακός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων 

21' Νικηφορίδης Χρήστος 0-1

42' Αγαθαγγελίδης Βενιαμίν 0-2 

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου 45+2 με τον  Φερσιζίδης


Ά.Ο. Κιλκισιακός 

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει το τεχνικό μας επιτελείο και όλους τους αθλητές μας για το θετικό αποτέλεσμα στην έναρξη του πρωταθλήματος .

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που για μια φορά ακόμα δήλωσαν παρών και στήριξαν την προσπάθεια μας .

Ευχαριστούμε την ομάδα της Αμισού για την άριστη φιλοξενία,όπως και τον πρόεδρο της τοπικής ομάδας της Πετρούσας για τον εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο και την θερμή υποδοχή .

Συγχαίρουμε την διαιτητική ομάδα των κυρίων Ναζίρη ,Αλμπάντη και Παντικίδη διότι σεβάστηκαν και τις δύο ομάδες με τις αποφάσεις τους και διεξήχθει ένας αγώνας με ίσους όρους .


ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης): Μιχαηλίδης Παύλος, Κερεμίδης(59’ Μητρούσης Στέφανος), Μιχαηλίδης Κώστας(70’ λ.τ. Θεοδοσιάδης), Γάκης, Φερσιζίδης, Ζαγιάκου(46’ Καρράς), Θεοδωρίδης, Παυλίδης Παύλος, Παπατέρπου(46’ Σουμπάκης), Οικονομίδης, Γεωργιάδης Χάρης(46’ Βραμέντζαλης).


ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ(Γιώργος Χατζηιωαννίδης): Αθανασίου, Κακουλίδης(85’ λ.τ. Θεολόγου), Αναστασιάδης, Τότσκα, Πολλυζάς, Πορτοκαλάς, Πιπερτζής(64’ Χουσεϊνογλου), Παπαδόπουλος Σωκράτης, Αγγαθαγελίδης(64’ Μεντί), Νικηφορίδης(68’ Μπαγιόπουλος), Βορότσης.


Με το φακό της Χριστίνας Γεωργιάδου .


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη