Ισοπαλία της Α.Ε.Π με την FK Kozuf Gevgelija .

 


Σε έναν άκρως απαιτητικό φιλικό αγώνα η Αθλητική Ένωση Πολυκάστρου κοίταξε στα μάτια την FK Kozuf Gevgelija, μια ομάδα που αγωνίζεται στην Β' εθνική της γειτονικής χώρας και είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Το τελικό σκορ 2-2 και η συνολική εμφάνιση της ομάδας άφησε ικανοποιημένο τον coach Παγώνη Βακαλόπουλο, αν αναλογιστεί κανείς το επίπεδο του αντιπάλου αλλά την αγωνιστική ετοιμότητα του (ξεκίνησε πριν 2,5 μήνες). Την αναμέτρηση παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, ενώ στο τέλος δόθηκε μια μικρή δεξίωση και βραβεύτηκε ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων και παλιός άσος της ΑΕΠ Τάνεφ Ρίστο.

Στα καθαρά αγωνιστικά, η ΑΕΠ προηγήθηκε δύο φορές, στο 60' με τον Χάρη Τερζενίδη και στο 82' με τον συνήθη ύποπτο Σταύρο Γκέρτσο και ισοφαρίστηκε στο 79' από τον Darko Grozdanoski και στο 88' από τον Nikola Najdovski.

Α' ημίχρονο: Κύρου, Τοπαλίδης, Ρουμελιώτης, Κοντσίδης, Αμανατίδης, Παπαδόπουλος Ν., Μπελίτσας, Σοφιανίδης, Μυλωνάς, Γιαννουπλάκης, Χιντασέλι.

Β' ημίχρονο: Κύρου, Χαρτοματσίδης, Γεωργιάδης Ν.Θ., Γκουντενούδης, Γούλελης, Λιτσένι, Φυλακτός (70' Γεωργιάδης Κ.), Κατούδης (85' Κυπαρίσσης), Γκέρτσος, Τερζενίδης, Μάτας.

Η Αθλητική Ένωση Πολυκάστρου εύχεται στην FK Kozuf Gevgelija καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να εκπληρώσει τον στόχο της, την άνοδο στην Α' κατηγορία.


Το άρθρο είναι προϊόν εμπεριστατωμένης έρευνας (official site της Kozuf, transfermarkt κλπ).

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη