Εξαιρετικός στην πρεμιέρα του ο Αλέξανδρος Κιλκίς Β΄!

 


Πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας για τον Αλέξανδρο Κιλκίς Β΄ το απόγευμα της Κυριακής και ισοπαλία εκτός έδρας με 2-2 κόντρα στην Θύελλα Δοϊράνης. Καλύτερη η ομάδα μας στο παιχνίδι στο γήπεδο του Δροσάτου, έκανε μάλιστα και ανατροπή στο σκορ, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 89’.

Μπορεί να αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε ανδρικό επίπεδο η πλειονότητα από αυτούς (γεννηθέντες από το 2008-2010), όμως πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου! Συνεχές passing game και συνδυασμοί από πλάγια και άξονα, έδωσαν την πρώτη καλή φάση στο 13’ με σουτ του Γεωργιάδη στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα από απόκρουση και του τερματοφύλακα Κωστελίδη. Νέα ευκαιρία λίγο αργότερα με τον Παπακώστα σε πλάγιο τετ-α-τετ και πολύ καλή ανασταλτική λειτουργεία.

Οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους μπήκαν καλύτερα και στην πρώτη τους φάση στο 50’ άνοιξαν το σκορ από στατική φάση και κοντινό πλασέ του Ματζερίδη. Στο 59’ ο Κελίδης μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και έκανε το γύρισμα με τον Νικολαΐδη με μια επαφή στον αέρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Άμεσα και το δεύτερο τέρμα της ανατροπής με τριγωνάκι στον άξονα και έπειτα από πάσα του Σταμπολίδη στον Γεωργιάδη για το 2-1 του τελευταίου στο 62’. Η ομάδα του Αλέξανδρου ήλεγχε το ματς και έφτασε σε αρκετές περιπτώσεις κοντά και σε ένα τρίτο τέρμα αλλά δεν το βρήκε. Η Δοϊράνη είχε ένα καλό σουτ στο 80’ που απέκρουσε ο Κώστογλου και εν τέλει ισοφάρισε στο 89’ και πάλι από στατική φάση και γυριστή κεφαλιά του Ματζερίδη.

Ευχαριστούμε την ομάδα της Θύελλας για την άψογη φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν!


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Κώστογλου, Καναρόπουλος, Χαραλαμπίδης (53’ Αμανατίδης), Κεσίδης (66’ Χ. Δαϊλλίδης), Σεραφίδης, Σταμπολίδης, Παπακώστας (46’ Κελίδης), Γεωργιάδης (Φ. Δαϊλλίδης), Νικολαΐδης, Τσαβδαρίδης, Κούντουρας.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη