Δύο νίκες και μία ήττα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς στην πρεμιέρα των τμημάτων υποδομών στην ΕΠΣ Μακεδονίας


Ξεκίνημα της σεζόν το Σάββατο για τις ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας! Πρώτα στο γήπεδο «Άλκης Καμπανός» στην Ευκαρπία η Κ14 της Ακαδημίας επικράτησε με 2-0 της Νίκης Ευκαρπίας! Σκόραραν οι Θοδωρής Ντίτουρας και Σάββας Θεοδωρίδης με την ομάδα μας να έχει και άλλες ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα!

Στο γήπεδο της Αγχιάλου αγωνίστηκε η Κ13 του Αλέξανδρου απέναντι στον Άγιο Αθανάσιο. Για πρώτη φορά τα παιδιά μας έπαιξαν σε κανονικές διαστάσεις και όσο να ναι ήταν κάτι πρωτόγνωρο για αυτά. Πάντως έπειτα από ένα καλό παιχνίδι επικράτησαν με 6-4 και ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους. Τα τέρματα για τον Αλέξανδρο σημείωσαν οι Στάθης Νικολαΐδης, Χρήστος Γρηγοριάδης (2), Αλέξανδρος Γεωργιάδης, Απόστολος Κυριακόπουλος και Περικλής Παντελίδης!

Τέλος η Κ16 ηττήθηκε με 3-0 από το αντίστοιχο της ΠΑΕ Μακεδονικός στο γήπεδο του τελευταίου. Σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης μιας και η ομάδα μας είχε αρκετές φάσεις για να σημειώσει τέρμα με κορυφαία το δοκάρι του Φίλιππου Δαϊλλίδη.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη