Τοπικά πρωταθλήματα | Θα γίνουν προβιβασμοί αλλά δε θα υπάρξει κανένας «πρωταθλητής»

 

Τοπικά πρωταθλήματα | Θα γίνουν προβιβασμοί αλλά δε θα υπάρξει κανένας «πρωταθλητής»


Λόγω της «επιδημίας» του «φονικού(;)» κορονοϊού, όπως είναι γνωστό τα περισσότερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (και άλλων αθλημάτων) των ενώσεων έφτασαν σε ένα άδοξο τέλος. Αυτό φυσικά αφήνει πολλούς αδικημένους οι οποίοι μάλλον θα πρέπει να τα βάλουν με την τύχη τους αλλά και αυτούς που έκλεισαν τα γήπεδα. Τα ποδοσφαιρικά γήπεδα όπου κρίθηκαν «ανθυγιεινά», όταν χώροι όπως λαϊκές αγορές, super market, τράπεζες, ταχυδρομικά γραφεία, δημόσιες υπηρεσίες και πρόσφατα σχολεία, καταστήματα, μέσα μαζικής μεταφοράς θεωρούνται «ασφαλείς χώροι».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του INSPORT.GR ούτε η ΕΠΟ ούτε καμία ένωση δε θα καταγράψει ως «πρωταθλητή» κανένα σωματείο, σε καμία κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι στον αντίστοιχο κατάλογο απλά θα καταγραφούν οι ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία, ενώ στη θέση του «πρωταθλητή» θα υπάρχει το κενό.

Ένα κενό που νοιώθουν όλοι όσοι ασχολούνται με το δημοφιλέστερο άθλημα της χώρας. Της χώρας που γέννησε τον αθλητισμό και αυτό κατέληξε να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη