Με νομικές ενέργειες σκέφτονται να στραφούν ομάδες Χαρακτηριστική η περίπτωση της Αναγέννησης Άρτας

 Οι κόποι μιας χρονιάς πήγαν στράφι, ομάδες θα ανεβούν και να υποβιβαστούν και άλλοι δε θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυτό που δικαιούνται. Ομάδες που βρίσκονται ένα βαθμό πίσω έχοντας κάνει το ρεπό τους, από άλλες που απλά έδωσαν περισσότερους αγώνες, ομάδες που βλέπουν τους κόπους και τα έξοδα μιας χρονιάς να χάνονται γιατί οι αθλητικοί χώροι θα ανοίξουν τελευταίοι, όταν άλλοι χώροι πολύ μεγαλύτερης συνάθροισης δεν έκλεισαν ποτέ.

Ήδη ομάδες σκέπτονται να διεκδικήσουν αυτό που δικαιούνται ακόμα και δικαστικά, καθώς είναι ολοφάνερο ότι αδικούνται, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε με μικρή η μεγάλη προσπάθεια να αναδειχθούν αυτοί που πραγματικά αξίζουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι σε μια ζαριά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ανακοίνωση της ιστορικής Αναγέννησης Άρτας που μετέχει στη Γ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο (ΑΕΠ Καραγιαννίων) ενώ υπολειπόταν ο μεταξύ τους αγώνας. Έτσι χωρίς να διεξαχθεί το «ντέρμπι της χρονιάς» η ομάδα της ΑΕΠ Καραγιαννίων (ή αλλιώς Πόντιοι Κοζάνης) ανέρχεται κατηγορία, αφήνοντας έξω την Αναγέννηση Άρτας.



Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»:

«Τις άμεσες ενέργειες που απαιτούνται να γίνουν, σχετικά με τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θα εξετάσει το Δ.Σ. της ομάδας μας από αυτή τη δευτέρα 4/5, αρχής γενομένης και με τη χαλάρωση των μέτρων που έχει επιβάλει η πολιτεία με την πανδημία.

Οι απρόσμενες εξελίξεις (οριστική αναστολή του πρωταθλήματος και επικύρωση της βαθμολογίας με τις πρώτες βαθμολογικά ομάδες να ανακηρύσσονται πρωταθλήτριες), είναι κάτι που έχει προβληματίσει τόσο τους ανθρώπους της ομάδας μας αλλά και όλους τους Αρτινούς φιλάθλους και αυτό έχει συζητηθεί επίσης μεταξύ των μελών του Διοικητικού μας συμβουλίου σε επικοινωνία που ειχαν μεταξύ τους αυτό το διάστημα.

Είναι ήδη έτοιμη μια επιστολή η οποία θα σταλεί άμεσα στην Ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όπου θα περιγράφει σε γενικές γραμμές τη θέση αλλά και την επιδίωξη της ομάδας μας για το θέμα.

Αρχές αυτής της εβδομάδας έχει προγραμματισθεί το πρώτο Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί σε ανοικτό χώρο που έχει επιλεγεί με προσοχή και τηρώντας τα δέοντα, όπως οι αποστάσεις μεταξύ των μελών, κτλ θα παρθούν οι αποφάσεις για τις επόμενες ενέργειες που επιβάλετε να γίνουν, ώστε η ομάδα μας να διεκδικήσει αυτά που δικαιωματικά της ανήκουν».



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη