Ε.Π.Σ. Ημαθίας το Σάββατο βγαίνει ο Πρωταθλητής .


 Μία αγωνιστική απομένει για το φινάλε της φετινής σεζόν στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας, με μοναδική εκκρεμότητα ποια ομάδα θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Ο Αστέρας Τριποτάμου επικράτησε με 2-0 του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και προσπέρασε τη Νίκη Αγκαθιάς (κέρδισε την ένσταση κόντρα στους «κυανόλευκους» και έφτασε τους 61 βαθμούς), που είχε ρεπό σήμερα και έτσι το ματς του επόμενου Σαββάτου έχει τον χαρακτήρα του τελικού.

Η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη, που βρήκε δίχτυα σήμερα με τους Σκαθαρούδη και Σοφιανίδη, παίζει για δύο αποτελέσματα, την ώρα που οι «ασπρόμαυροι» θέλουν μόνο νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαργυρίου, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Ζουρνατζίδη

Συνθέσεις
Αστέρας Τριποτάμου (Τάσος Χουρσουζίδης) : Κύρου, Μπαλάφας, Μπέσσας, Παπαδόπουλος, Κόλα (57′ Τούφας), Προβατίδης, Βασιλείου (65′ Μανώλης), Μετάι (46′ Μπικιάρης), Αχαλινόπουλος, Γιόνδης (46′ Μπουλάρι), Σκαθαρούδης (80′ Σοφιανίδης).

Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας (Χρήστος Παναγιωτίδης) : Ευαγγελόπουλος, Μουστάκας, Μπουρδάνος, Δημητρούσης, Παπαδόπουλος Α., Σερασκιέρης, Νιογκάνα, Κούβαρος, Λούρης (46′ Καρατάσιος), Μελιόπουλος (46′ Λέκα / 62′ Λίπε), Παπαδόπουλος Κ.

ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Μελίκης  3-3 (72′ Αργυρίου, 77′ Ντέλλας, 90+3′ Τριανταφυλλίδης / 37′-49′-52′ Αργυρόπουλος Μ.)
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ζαχαριάδη και Σαμαρά

Ρεπό η Νίκη Αγκαθιάς

  Η Βαθμολογία 
1 Αστέρας Τριποτάμου 63
2 Νίκη Αγκαθιάς 61
3 ΦΑΣ Νάουσα 47
4 Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας 35
5 Φίλιππος Μελίκης 31

Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ βρίσκονται οι Γιώργος Κίτσας και Μάριος Αργυρόπουλος με 27 γκολ και ακολουθεί ο Κώστας Ντέλλας με 20.

Επόμενη αγωνιστική (10η, 16/4 – 16.30)
Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας – ΦΑΣ Νάουσα
Νίκη Αγκαθιάς – Αστέρας Τριποτάμου
Ρεπό : Φίλιππος Μελίκης

Πηγή : Sportsup 




Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη