Άγγελος Γολιδόπουλος ο MVP της πρωταθλήτριας Αναγέννησης Επανομής ( μας μίλησε για τα Μπαράζ της Γ Εθνικής )


 S. N. K.  :   Συγχαρητήρια Άγγελε για το πρωτάθλημα
 Α. Γολιδόπουλος  : Ευχαριστώ  πολύ , ευχαριστώ και για την φιλοξενία .


S. N. K.  :   Ήσουν και ο MVP του αγώνα που ουσιαστικά χάρισε τον τίτλο στην Αναγέννηση .
Α. Γολιδόπουλος : Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που κατάφερα με δυο δικά μου τέρματα να δώσω στην ομάδα μου αυτό που της άξιζε .


S. N. K.  : Στόχος της Αναγέννησης θα είναι και η Γ εθνική ή μόνο αν προκύψει ; 
Α. Γολιδόπουλος :  Οι Στόχοι της ομάδας φέτος είναι ν’ ανέβει η ομάδα στην Γ εθνική και να κατακτούσαμε και το κύπελλο , δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στον θεσμό του κυπέλλου.. Όπως και να χει η ομάδα βγήκε πρωταθλήτρια και συνεχίζει στον κύριο της στόχο που βγάζει κατηγορία !!! 

S. N. K.  : Η Αναγέννηση Επανομής είναι στο όμιλο με τις 7 Ενώσεις μεταξύ αυτών και του Κιλκίς . Πως βλέπεις τον όμιλο ; 
Α. Γολιδόπουλος :  Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω εικόνα τι γίνεται με τις άλλες ομάδες που θα είναι στον όμιλο μας παρά μόνο τις ομάδες του Κιλκίς , άλλωστε εκτός από την Πιερία που βγήκε πρωταθλητής ο Σβορώνος στις άλλες Ενώσεις ακόμη δεν έχουν κριθεί τα πρωταθλήματα , πιστεύω ότι θα είναι ένας ανταγωνιστικός όμιλος μέχρι τέλος .


S. N. K.  : Παρακολούθησες φέτος το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς ; 
Α. Γολιδόπουλος :  Δεν είχα τον χρόνο να παρακολουθήσω κάποιον σημαντικό αγώνα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς αλλά εμένα πάντα ενήμερος για τα αποτελέσματα .


S. N. K.  : Ο Κιλκισιακός η πρώην σου ομάδα έμεινε εκτός διεκδίκησης .
Α. Γολιδόπουλος :  Δυστυχώς είδα ότι έμεινε απ’ έξω ο Κιλκισιακός μια ομάδα η οποία από την ιστορία και μόνο θα έπρεπε να είναι σε ψηλότερες κατηγορίες .


S. N. K.  : Ευχαριστώ για τον χρόνο σου καλή συνέχεια και στα ΄΄ Μπαράζ ΄΄ 
Α. Γολιδόπουλος : Κι εγώ σας ευχαριστώ . 


Ο Άγγελος Γολιδόπουλος γεννήθηκε στον Παντελεήμονα του Κιλκίς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε πολύ μικρή ηλικία από τις  ακαδημίες του ΠΑΟΚ  αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα , Εδεσσαϊκό Π.Α.Ο. Κουφαλίων , Α.Ο. Σύρου και Κιλκισιακό .   



Επιμέλεια : Νικόλαος Καζακίδης 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη