Champions League Τελικός 2022-23 .



Champions League τα φώτα στραμμένα  στο «Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ», 
Ο τελικός ανάμεσα σε Μάνστεστερ Σίτι και η Ίντερ μαγνητίζει τα βλέμματα ολόκληρου του ποδοσφαιρικού πλανήτη .
Η Μάνστεστερ Σίτι έφτασε στον τελικό αποκλείοντας  τα μεγαθήρια την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου.
Από την άλλη η Ίντερ τις πορτογαλικές Πόρτο και Μπενφίκα και την συμπατριώτισσά Μίλαν .
Οι δυο τους θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά μεταξύ τους και μάλιστα σε τελικό . 

Ο τεχνικός της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάκι : Περίφανος για την ομάδα  μου «Γνωρίζουμε πως πρέπει να παίξουμε. Ξέρουμε πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτήν την στιγμή η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. 
Ξέρουμε το μονοπάτι μας, είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το δυνατόν λιγότερα λάθη».
«Είναι το 57ο παιχνίδι μας στη σεζόν και τα προηγούμενα 56 μας έδωσαν τη δυνατότητα να βρισκόμαστε εδώ. Οι δύσκολες στιγμές μας έκαναν πιο δυνατούς. Αξίζαμε να χάσουμε κάποια μας, να κερδίσουμε κάποια άλλα. Κάναμε τρελή προσπάθεια και αυτή μας έφερε στην Κωνσταντινούπολη».

Πεπ Γκουαρδιόλα : Κάποτε είχα Μέσι τώρα έχω Χάαλαντ  «Είναι πραγματικά ένα όνειρο. Στο τέλος όμως, είναι ένας αγώνας. Θα κερδίσει η ομάδα που θα είναι καλύτερη σε 95 λεπτά. Ιστορικά η Ίντερ είναι μεγαλύτερη από εμάς. Δεν είναι όμως αυτό το πιο σημαντικό. Σημαντικό είναι αύριο (σ.σ. 10/6) στις 22:00 στην Κωνσταντινούπολη να προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση.
Δεν είμαι εδώ για να συζητήσω τον μέσο όρο των γκολ που πετυχαίνει ο Χάαλαντ. Εάν έχετε αμφιβολίες για αυτό, εγώ δεν έχω αμφιβολίες... Αύριο θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει να κερδίσουμε το Champions League»

Πιθανές ενδεκάδες
Μάντσεστερ Σίτι:
(3-2-4-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ρούμπεν Ντίας, Ακέ – Στόουνς, Ρόδρι – Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκιουντογκάν, Γκρίλις – Χάαλαντ
Ίντερ:
( 3-5-2 / 5-3-2): Ονάνα – Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν, Ντιμάρκο – Λαουτάρο, Τζέκο


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη