Η δράση στην ΕΠΣ Μακεδονίας .

 


Η Κ13 «Μίλαν» ηττήθηκε με 5-0 από τον ΠΑΟΔ στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας το μεσημέρι του Σαββάτου. Η ομάδα μας είχε αρκετές ευκαιρίες τις οποίες όμως δε μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε τέρμα σε αντίθεση με τον ΠΑΟΔ που βρήκε δίχτυα στις περισσότερες φορές που «απείλησε».


Φοβερή ανατροπή και νίκη με 4-3 για την Κ17 «Τσέλσι», συνεπικουρούμενη με την Κ15 «Μάντσεστερ» στο παιχνίδι της το πρωί του Σαββάτου με τη Νεάπολη στο πλαστικό Νεάπολης. Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο πρώτο μέρος, όμως με δύο τέρματα του Γκόγκου και άλλα δύο εκπληκτικά τέρματα του Τσαβδαρίδη έφτασε στην φοβερή ανατροπή!


Η μικτή Κ14 (11 ποδοσφαιριστές) και η Κ15 (5 ποδοσφαιριστές) του Αλέξανδρου Κιλκίς κέρδισε με 5-4 την Κ15 του Παναθηναϊκου στο γήπεδο της Ελπίδας Ευόσμου το μεσημέρι του Σαββάτου για την δεύτερη φάση της ΕΠΣ Μακεδονίας. Εντυπωσιακό σε ρυθμό και διακύμανση το παιχνίδι, με ανατροπές και τον Αλέξανδρο να φτάνει στη νίκη με δύο γκολ του Κηροποιού και από ένα του Αντωνιάδη, του Παντελίδη και του Νικολαΐδη.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη