Εφ' όλης της ύλης : Γρηγόρης Αθανασίου ''Εμπειρία και σταθερότητα κάτω από τα δοκάρια του Κιλκισιακού '' .

Γρηγόρης Αθανασίου ο παίκτης κλειδί των δυο τελικών ,  '' Πρωταθλήματος και Κυπέλλου '' . 

Με τις αποκρούσεις του ( για το πρωτάθλημα , στο 36ο λεπτό απέκρουσε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή σουτ του Αμανατίδη και στο 18ο για τον αγώνα κυπέλλου εξουδετέρωσε  τετ ατ τετ του Μπίνα ) κρατώντας το '' ΜΗΔΕΝ '' και στις δυο περιπτώσεις . 


Spor News Kilkis : Όποιος γνωρίζει ποδόσφαιρο ξέρει ότι ήσουν ο παίκτης κλειδί . Έκανες τις πρώτες  αποκρούσεις , στο 0-0 και στα 2 παιχνίδια , πες μας δυο λόγια για τα παιχνίδια και τον επόμενο στόχο του Κιλκισιακού . Είναι το μεγαλύτερο όνομα,  αυτόματα τον κάνει πρώτο φαβορί ?

Γρηγόρης Αθανασίου : Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε πρωτάθλημα και κύπελλο. 

Πρέπει να τα αφήσουμε πίσω και να επικεντρωθούμε στα μπαράζ ανόδου της γ εθνικής που είναι και ο πρωταρχικός μας στόχος. 

Μας περιμένουν σε 4 μέρες 2 δύσκολα παιχνίδια και πολύ κομβικά για την συνέχεια με ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εκτός το Σάββατο και με Μουδανιά εντός την Τετάρτη.

Τα φαβορί πρέπει να φαίνονται μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια και είμαστε έτοιμοι να το αποδείξουμε. 

Spor News Kilkis : Σίγουρα η εμπειρία σου βοήθησε πολύ σε όλο το πρωτάθλημα,  έβλεπες στα πρόσωπα τον συμπαικτών σου αυτή τη σιγουριά ?

Γρηγόρης Αθανασίου : Ο τερματοφύλακας είναι μια ιδιαίτερη θέση που θα πρέπει να εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη προς την υπόλοιπη ομάδα και θεωρώ πως φέτος υπάρχει αυτό στην ομάδα μας.

Spor News Kilkis : Σε αρέσει να εκτελείς πέναλτι το έκανες παλαιότερα το έκανες και φέτος με επιτυχία

Γρηγόρης Αθανασίου : Τώρα όσον αφορά τα πέναλτι είναι ένα κομμάτι που δεν κρύβω ότι μου αρέσει πολύ τόσο να εκτελώ όσο και να πιάνω. 

Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω!

Spor News Kilkis :Ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία 

Γρηγόρης Αθανασίου : Εγώ ευχαριστώ. Να είσαι καλά . 

 Επιμέλεια: Νικόλαος Καζακίδης .

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη